Guardian objavio uznemirujući video: Hrvatski policajci navodno pretukli azilante

Britanski Guardian objavio je snimku koja, kako na svom portalu navodi britanski list, prikazuje migrante koje je pretukla hrvatska policija.

Tražitelji azila iz Alžira, Sirije i Pakistana pokušali su prijeći granicu između Bosne i Hercegovine te Hrvatske, no zadržala ih je hrvatska policija. Migranti kažu da su brutalno pretučeni, a potom poslani nazad, navodi Guardian te dodaje kako snimka prikazuje posljedice navodnog napada, prenosi Večernji.hr.

Na snimci se prvo čuje glas migranta kako govori da im hrvatski policajci lome kosti, a potom se prikazuje muškarac čije lice je obliveno krvlju.

Upozoravamo kako bi nekome sadržaj videa mogao biti uznemirujuć.

(www.jabuka.tv) 


10 komentara

  • Ovo je montaza. Ali i da nije ima pravo policija svoje granice cuvat. Neka taj novinar pokusa uci u pakistan nasilno pa da vidimo njihovu policiju.

  • Tako i treba, ko će mene pustiti do norveške bez i jednog dokumenta. Nego ću od svih dobit nogom u guzicu. Izmlatiti pa vratiti to je najbolji recept. Kakva humanost, nisu to izbjeglice sve muški od 20-45 godina, to je bagra.

  • Englezi objavili..Gandi je jednom izjavio- Ako vidite 2 ribe u moru da se svađaju,mora da su Englezi negdje blizu..

  • Vjerovatno su mu skinuli samoubilački prsluk pa ga nadenjali.Samo jako HR policijo Braaavoooo.A di bi ovaj ratnik ,u čiju kuću,čiju bi on kćerku ili ženu snapostovao,,čiju bi on socijalu uzeo?Koliko žena vodi sa sobom ili koliko drčine ? Ovo treba po kratkom postupku, jer ako to ne uradimo imat ćemo s njima milion problema o kojima ne možemo ni sanjati.

  • Pobijte ih nemojte ih tuć,stoka islamska,neka idu vlakom avionom ako već negdje žele,a ne ovako pješke ko stoka,u suštini i jesu stoka !

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.