GSS Široki Brijeg i mladi u subotu i nedjelju prikupljaju pomoć za stradale u poplavama

Kao što smo u petak najavili, danas u organizaciji skupine mladih na čelu s fra Željkom Barbarićem u Franjevačkoj galeriji u Širokom Brijegu organiziraju humanitarnu akciju prikupljanja hrane, novca i ostalih sredstava za pomoć osobama stradalima u poplavama u Žepču i Maglaju. 

Akcija traje od 10 do 17 sati, a do sada su već desetine Širokobriježana donijele hranu, deke, odjeću, novac te ostale potrepštine.

Informacija koju smo dobili u 15 sati: Par kamiona iz Širokog Brijega krenulo je za Žepče, Srednju Bosnu i Posavinu!

Također, Gorska služba spašavanja Široki Brijeg (GSS Široki Brijeg) u subotu i nedjelju od 13 do 19 sati prikupljaju pomoć za sve stradale u poplavama u Bosni, a svoje priloge u vidu hrane, odjeće, flaširane vode, higijenskih potrepština i ostaloga možete ostaviti u prostorijama GSS-a Široki Brijeg koje se nalaze u baraci iza zgrade Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Akcija GSS-a Široki Brijeg uvertira je u veliku akciju Crvenog križa Široki Brijeg, koju smo u petak najavili, a koja će se održati u utorak, srijedu i četvrtak od 10 do 18 sati u prostorijama Mjesne zajednice Lijeva obala. Sva sredstva prikupljena za vikend bit će proslijeđena Crvenom križu Široki Brijeg.

Tijekom utorka, srijede i četvrtka akcija prikupljanja sredstava za Bosnu u Širokom Brijegu bit će samo na jednom mjestu, kako smo gore naveli u prostorijama MZ Lijeva obala, kako ne bi došlo do zabuna kod građana.

Za sva pitanja i informacije možete se javiti Crvenom križu Široki Brijeg na kontakt telefon: 063/446-929

Akciji Crvenog križa Široki Brijeg pridružili su se te podržali: GSS Široki Brijeg, Frama Široki Brijeg, Odred izviđača Široki Brijeg, Vijeće mladih Široki Brijeg, Inicijativa za Široki Brijeg, Udruga srednjoškolaca BiH, Ured načelnika Općine Široki Brijeg te svi mediji koji djeluju u Širokom Brijegu.

Ekipa portala Jabuka.tv posjetila je Franjevačku galeriju Široki Brijeg te prostorije GSS-a Široki Brijeg gdje ljudi iz minute u minutu neprestano dolaze te donose sredstva za pomoć stradalima:

humanitarna_akcija_bosna_1

humanitarna_akcija_bosna_2

humanitarna_akcija_bosna_3

humanitarna_akcija_bosna_4

humanitarna_akcija_bosna_5

humanitarna_akcija_bosna_6

humanitarna_akcija_bosna_7

Franjevačka galerija Široki Brijeg

humanitarna_akcija_bosna_8

Prostorije GSS-a Široki Brijeg iza zgrade Vlade Županije ŽZH u baraci

humanitarna_akcija_bosna_9

humanitarna_akcija_bosna_10

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.