Grude: U četvrtak prezentacija njemačke tvrtke koja želi investirati u Hercegovinu

Prezentacija tvrtke Lohmann&Rauscher GmbH u vezi mogućnosti pokretanja ulaganja na području Županije Zapadnohercegovačke održat će u četvrtak 8. studenog u Agroturizmu “Marića Gaj” u Grudama (Kod motela “Kiwi”) s početkom u 18 sati.

Pozivaju se sve zainteresirane osobe iz ŽZH (Široki Brijeg, Ljubuški, Grude i Posušje) kao i iz okruženja,  da posjete ovu prezentaciju  i iskoriste priliku za izravan razgovor s predstavnicima tvrtke Lohmann & Rauscher.

Sve one osobe koje su zainteresirane za eventualni rad u navedenoj tvrtki, gdje se prvenstveno misli na žene do okvirno 40 godina starosti, upoznat će se preko prezentacije o samoj tvrtci te uvjetima za probni rad i obuku.

Iz Vlade ŽZH su ranije naveli kako je zbog velike stope nezaposlenosti i negativnog trenda iseljavanja stanovništva, privlačenje poželjnih stranih ulaganja u ovu županiju je od ključne važnosti za svaki daljnji napredak i razvoj.

Stoga je ovakva inicijativa veoma korisna za, prije svega, omogućavanje zapošljavanja ugroženih skupina, u ovome slučaju žena, ali i za dobrobit gospodarskog razvoja naše županije, naveli su iz Vlade ŽZH.

Podsjetimo, radi se o tvrtki čije je sjedište u Rengsdorfu (Njemačka) i Beču (Austrija) koja je međunarodni vodeći opskrbljivač naprednim medicinskim i higijenskim proizvodima najviše kvalitete s preko 5.000 zaposlenika u cijelom svijetu i 160 godina iskustva u proizvodnji.

Tvrtka L&R zbog sve veće potražnje na tržištu ima potrebu proširiti svoje proizvodne pogone te su prepoznali Županiju Zapadnohercegovačku kao jednu od mogućih lokacija za svoja ulaganja.

Vlada ŽZH poziva na prezentaciju tvrtke koja bi mogla zaposliti 200 ljudi

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.