Grude: U akciji SIPA-e ‘pao’ jedan od najopasnijih narkodilera

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u petak su u operativnoj akciji ‘Druker’ slobode lišili dvije osobe zbog organiziranog kriminala i koruptivnih kaznenih djela.

Na području Sarajeva pripadnici SIPA-e slobode su lišili osobu inicijala M.S., uposlenik Tužiteljstva BiH, dok su na području Gruda slobode lišili osobu inicijala R.I.

U okviru ove akcije, pripadnici SIPA-e sinoć su izvršili pretrese objekata na šest lokacija na području Gruda, s ciljem pronalaska i privremenog oduzimanja predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem postupku.

Navedene aktivnosti realizirane su po naredbama Suda BiH i Tužiteljstva BiH. Akciji ‘Druker’ prethodila je višemjesečna složena kriminalistička istraga u okviru koje su zadokumentirane nezakonite aktivnosti osumnjičenih osoba.

Osobe lišene slobode privedene su u službene prostorije Državne agencije za istrage i zaštitu, gdje se nad njima vrši kriminalistička obrada, nakon čega će, uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu, biti predate Tužiteljstvu BiH na dalje postupanje. Aktivnosti po ovom predmetu intenzivno se nastavljaju, navedeno je iz SIPA-e.

Akcija SIPA-e u Grudama je završila u 22:40 sati uz izuzimanje dokaznog materijala koji će poslužiti u daljoj istrazi i privođenju jedne osobe.

Kako saznaje Federalna TV, u Grudama je uhićen Robert I., jedan od najopasnijih narkodilera. Osim njega, uhićena je jedna osoba bliska pravosudnim organima BiH.

(Bljesak.info)


5 komentara

  • Nevidim razlog da se stavljaju incijali. Za takve slucajeve treba da se zna puno ime i prezime i da se tako i pise.Ako mozemo pohvalne stvari pisat imenom trebalo bi i ove ruzne da ljudi znaju tko je ko. To je moje misljenje?

  • Mrki što si nervozan,pa vidiš da ti znaš ko je Tutu izdo i ostavio,znaš sva ta imena ko i čitav Široki Brijeg,ali ima tu još i političara,poduzetnika kojim je tuta pogodovao u ratu da se bave trgovinom,sa maržom 500 posto i da postanu to što su postali. Što su svi ovi imali 1992 god.i što su radili a što imaju danas,sve jasno ko dan.Samo jedno to nisu nikakvi biznismeni niti heroji,nego RATNI PROFITERI. Sad nam ti biraju političare,ministre,zastupnike,načelnika,šefa poreske,policije itd.Znači pitaju se u svim segmentima društva i samim tim su zaštićeni i ne dodirljivi.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.