Grude: Duhanska stanica ide na licitaciju, poznata početna cijena

Javni oglas za prodaju Duhanske stanice Grude objavljen je na službenoj web stranici Općine Grude.

Spomenuta nekretnina u vlasništvu Općine Grude bit će prodana putem javnog nadmetanja odnosno licitacije.

Početna cijena iznosi 1.657.356,20 KM, a Općina navodi da je vrijednost nekretnine procijenio ovlašteni vještak građevinske struke.

Svi koji žele sudjelovati u licitaciji moraju uplatiti jamstveni iznos od 50.000 KM koji neće biti vraćen sudioniku koji odustane od svoje ponude.

Riječ je o objektu površine 1.420 m² s dvorištem površine 2.076 m².

Pravo sudjelovanja u postupku javnog nadmetanja imaju domaće i strane fizičke i pravne osobe koje po važećim propisima mogu steći pravo vlasništva na nekretninama koje su predmet prodaje putem ovog javnog oglasa.

Postupak javnog nadmetanja provesti će se i u slučaju da pristigne najmanje jedna blagovremena i potpuna prijava, pod uvjetom da ponuđena cijena ne može biti manja od početne cijene objavljene u oglasu o licitaciji, s tim da ukoliko ponuditelj ne prihvati kupoprodajnu cijenu, gubi pravo vraćanja jamstvenog iznosa.

Provođenje licitacije izvršit će Povjerenstva za provedbu postupka prodaje neizgrađenog građevinskog zemljišta putem javnog nadmetanja – licitacije općine Grude 31. ožujka 2023. godine, s početkom u 9:00 sati u Prostorijama općine Grude.

KLIKNI i pročitaj Javni oglas

(www.jabuka.tv)

11 komentara

  • Znači ko hoće da učestvuje u kupnji duhanske nek položi 50 tisuća eura i jopet neće biti vraćeni kako jadno ogavno pa zna se već koje to jamijo šta narod hebete

    • Malo čitaj momak, 50000 KM se neće vratit ako se odustane od ponude, inače to se radi jer uvijek postoji netko tko diže cijenu u nebu na licitaciji pa odustane kada treba platiti cijenu koju je ponudio.

  • Svim tim lopinama ce se to vratiti,ne moze izdobriti nikako kada zaradjujes preko ledja drugoga. Suze ugrozenih te kad tad stignu.

  • Za one koji ne znaju duhansku stanici u Grudama napravio je narod. Tamo negdi od 1947 do 1950 g,poslije drugog svj rata. Opcina Grude tada nije ni egzistirala. I sad ce opcina pokupit novce aod prodaje i tko zna di ce te pare zavrsit. Umjesto da svaka obitelj u opcini dobije dio od prodaje. Jer napravio je seljak nadinicenjem a opcina prodaje ko da ju je ona napravila. Pravedno?? Posteno!?

  • e tako su stvarane sve državne firme narod je od svoji samodoprinosa pravio a ovi prodaju narodnu imovinu što ne daju novce radnicim ili rodbini umrlim ovo je lopovluk od koga od velikog poštenog katolika hrvata što je svake nedilje u prvom redu e je… takve velike katolike

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.