Gruđanka izgubila novčanik u Splitu, pronašla joj ga “susjeda” Imoćanka

Jedna djevojka iz Imotskog koja studira u Splitu tražila je od portala da joj pomognemo pronaći djevojku iz Gruda u želji da joj vrati novčanik koji je pronašla u blizini fakulteta.

Pošto se u novčaniku nalazila i osobna iskaznica, odmah smo znali o kojoj djevojci je riječ, te smo ih spojili da se dalje mogu dogovarati.

Možda ovo i ne bi bila tako velika gesta da se u novčaniku nije nalazilo preko 2000 kuna.

-Sve se dogodilo nakon ručka u menzi. Sjela sam s prijateljicom ispred Sveučilišne knjižnice i odlučila pričekati početak predavanja. U tom vremenu, u jednom trenutku, ispustila sam novčanik iz ruku i stavila ga na zid. Prilikom polaska na predavanje novčanik sam nesvjesno ostavila, a da nisam primjetila da mi nedostaje dok mi nisu javili.

-I ovim putem se želim zahvaliti curi koja ga je pronašla i potrudila se da me nađe i vrati ga. Moglo je završiti tako da ga je našao netko kome ne bi niti palo na pamet da mi ga vrati. Hvala Bogu na takvom razvoju događaja, poručila je za Grude Online studentica iz Gruda, čije je ime poznato redakciji

U novčaniku se nalazila iksica, osobna iskaznica, kartice i novac.

-Stvarno mi je drago što sam prva pronašla izgubljen novčanik. Nikad ne bih mogla uzeti ovakvo nešto, bez obzira koliki iznos bio, a pogotovo sada kada je bilo više od 2000 kuna. Pekla bi me savjest, kazala je Matea iz Imotskog za Grude Online.

Iako često pomislimo da među nama više nema dobrih, poštenih i čestitih ljudi, ovo je još jedan dokaz da istinske ljudske vrijednosti nisu iščeznule.

Svaka čast Matea!


2 komentara

  • Samo mogu reci BRAVO MATEA, takvih je nazalost malo,a dobro si rekla nebi da me grize savjest.To je vaznije nego bilo koja svota novca SAVJEST.Starije bih molio da ne ogovaraju mlade oni su ovakvi oni su onakvi,a ne gledaju kakvi su oni.Stara izreka kaze u svakom zitu ima kukolja pa i to.Tebi ce se vratit na drugi nacin za tvoje istinito postenje.Ostani takva kakva jesi i jos jednom BRAVO!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.