Gruđanin Stipe Filipović predlaže 5 nešto drugačijih ljetnih frizura za sve prilike

S dolaskom visokih temperatura, pribjegavamo frizurama koje će izgledati ženstveno, moderno i skloniti kosu s lica i vrata.

Uz klasičnu pundžu i rep, u razgovoru s bh.frizerom Stipom Filipovićem odlučili smo saznati kako u beauty rutinu unijeti malo kreativnosti te kako stilizirati kosu u danima koji slijedi.

Baš kao što u ljetnim mjesecima odložimo kapute u ormare, isto to bismo trebali učiniti sa teškim frizurama.

Ljetne frizure trebaju biti jednostavne, te bismo frizuru trebali prilagoditi vremenskim uvjetima, piše Modamo.info. Birajmo frizure koje nam neće oduzimati previše vremena za izradu.

# Industrijski rep

Uvijek iznova eksperimentiramo s našim izgledom zbog čega biste trebali isprobati i ovu frizuru koja ne oduzima previše vremena za izradu.

Industrijski rep na glavi stvara geometrijski oblik i ima pravu količinu finoće i neobičnog elementa koji bi svi voljeli nositi.

# Marama

Bilo da želimo sakriti masno tjeme, ubaciti zanimljiv detalj u kosu ili pak ne potrošiti puno vremena za izradu frizure, marama je pravi izbor.

Bilo da ste na plaži, idete na popodnevnu kavu ili poslovni domjenak, marama je pravi izbor za vas.

# Twist

Minimalistički izgled već dugo prisutan u arhitekturi, interijerima i eksterijerima svoje mjesto pronašao je i u frizuri. Kosa zarolana u twist idealna je za skoro svaku prigodu.

Ovakva minimalistička frizura prilagodit će se svakom outfitu.

 

# Drveni nakit

Sve veći trend prirodnih materijala i njihove popularizacije preselila se i u kosu.

Za drveni nakit odlučuju se najosvješteniji i najhrabriji, odvažite se i vi!

# Klasične ukosnice

Klasične ukosnice posložene u geometrijski oblik koji prati liniju frizure idealan su izbor za svečanije prigode u ovim vrućim danima.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.