Gruđanin i njegova partnerica prvi tjedan završili na prvom mjestu

Za Moranu i Domagoja nema bojazni – zahvaljujući devetkama žirija, proglašeni su voditeljima tima koji će se sljedeći tjedan boriti protiv „repke“ koju vode Ružica i Drago.

I to se dogodilo! Natjecatelji Morana i Domagoj uspjeli su napraviti nešto što se ne pamti u sve četiri sezone showa „Tri, dva, jedan –kuhaj!“ – dobili su vrlo visoke ocjene skoro na samom početku sezone! Njihovo zapečeno lisnato tijesto s rajčicom, škripavcem i gljivama za predjelo te mesna štruca za glavno jelo oduševili su žiri. Ta rapsodija okusa i raskoš u prezentaciji jela pomutili su pamet Mateji Domitrović Sabo, Mati Jankoviću i Tomislavu Špičeku koji su bez ikakve rasprave nagradili prijatelje iz Zagreba trima devetkama na kuhačama.

„Prema izgledu tanjura vidi se da pazite na prezentaciju jela. Mogli ste se još malčice poigrati sastojcima, ali sve popravlja dojam estetike kod serviranja jela. Sviđa mi se i to što se meso topi u ustima, a nema ni trunke žilavosti. Bravo! Ne mogu dati veću ocjenu od devetke zbog šalše. Samo da znate, volio bih je zamijeniti onom koju su napravile Nina i Branka“, kazao je Tomek prije nego je mladim kuharima-amaterima dodijelio svoju devetku. Istu ocjenu dali su i Mateja i Mate, također hvaleći njihovo plansko razmišljanje prilikom kuhanja te trud.

No čudima tu nije kraj. Silvijana i Marica su, istovremeno, uspjele obogatiti Špičekov gastronomski svijet novom poslasticom u obliku kozica s rižinim rezancima i šljivama, ali ga i rastužiti vrlo lošom izradom izuzetno atraktivnog komada mesa koji ‘alfa i omega showa’ jako voli.

„Žao nam je… Apsolutno je u pravu za biftek. Nismo ga trebale naknadno peći na tavi. Sada mi suze idu na oči i ne mogu se oteti dojmu da sam uništila Špičekovog ljubimca, jer on je osobno pripremao taj komad mesa za nas i u najmanju ruku ga danas nismo poštivale. Pod hitno mu se moramo ispričati jednim finim jelom“, rekla je Silvijana.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.