Gruđanin i Ljubušak u misiji preuzimanja HNS-a: Istjerat ćemo zečeve iz šume

Kandidat za predsjednika HNS-a Dario Šimić prigodno je “izveo svoju ekipu na teren” podno mogile u Maksimiru, lokacije na kojoj su skupljeni grumeni zemlje iz čak 155 hrvatskih mjesta.

Zajedništvo svih aktera u hrvatskom nogometu, iz svih dijelova Hrvatske, to je poruka s kojom Dario Šimić kreće u kampanju za predsjednika HNS-a, a slijede ga i podupiru trojica velikana hrvatskog nogometa, Stipe Pletikosa, Mario Stanić i Goran Vlaović.

Ljubušak Stanić ističe što ga je privuklo u priču.

“Ma mi ne znamo tko vlada u hrvatskom nogometu. Mi nemamo što izgubiti, ova grupa ima jaku snagu, neka nas ne podcjenjuju, istjerat ćemo puno zečeva iz šume.”

S jedne strane Gruđanin, Ljubušak, Splićanin i Novograđanin, a s druge Šuker Livnjak, kojemu je podrška Zdravko Mamić podrijetlom iz Tomislavgrada (starine Mamića su iz Gruda), piše Grude.com

S pravom se može reći da se Herceg Bosna potpuno suprotnih svjetonazora uključila u borbu za HNS.

Stipe Pletikosa (38)

Prošle godine završio je nogometnu karijeru, a trenutačno je zaokupljen pohađanjem Nogometne akademije HNS-a gdje se školuje za trenera. Splitsko-dalmatinska županija preko Pletikose podržava Šimićevu kandidaturu. U posljednje vrijeme Stipe se pojavljivao kao komentator nastupa hrvatske reprezentacije na HRT-u.

Goran Vlaović (45)

Strijelac prvog pogotka za Hrvatsku na velikim natjecanjima (gol Turcima na EP-u 1996.), s Igorom Cvitanovićem bio je sjajan u napadu Croatije, nakon karijere bavio se i građevinskim biznisom. Nije se previše angažirao u našem nogometu, često je bio komentator nogometnih utakmica na HRT-u.

Mario Stanić (45)

Također član vatrenih iz 1998. godine, nakon nogometne karijere odlučio se odmoriti od najvažnije sporedne stvari na svijetu. Bavio se građevinskim biznisom. Posljednjih se godina okušao u pisanju kolumni a često je kritički i bez dlake na jeziku progovarao o stanju u našem nogometu i društvu općenito.

Dario Šimić (42)

Bivši nogometni reprezentativac s prijateljima i bivšim suigračima želi krenuti u misiju ozdravljenja hrvatskog nogometa kroz čelne funkcije u HNS-u. Trenutačno je predsjednik udruge Nogometni sindikat, puno pomaže ugroženim nogometašima, a ima dobre veze s čelnicima Uefe i Fife. Uspješan je i u privatnom biznisu.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

    • Ti se javljaš? Ima li itko koga vi iz Torcide niste napali, ispsovali, izvrijeđali….? Eto taj (gotovan) Šimić neće uspjeti prikupiti ni doivoljno glasova za kandidaturu.

  • Za tor.hr hb,deklarirate se da ste Herceg -Bosna ,ma vaše tate su dezerteri ,uhljebi i tzv invalidi ,a bili mihen bojna ,nisi za hrvatski pokret hdz a jesi za yu sdp

  • Kada je Šimić reka da je Gruđanin nikad isto ko Boban ,Stanić je samo ljubuški zet a u biti je sarajevska jalija ,da ne bi rata nebi zna tko je(Hrvat)

  • sve piiizdice za piiizdicama, i oni bi na čelo hnsa, moremo šta oćemo o Šukeru pričat, ali Šuker je za njih avion, ni u peti mu nisu, ko je Šimić, ko je Stanić, jedino je Boban nešto igra, ali i on se propede.rcio i priklonio ko neka piz.dica ovoj orjuna struji sdpa, svi su oni u odnosu i na Šukija i na Maminja nesposobnjakovići žešći, jer di su oni u nogometnom svijetu, Šukera zna cili svit, pa u Japanu je Hrvatska jedino po Šukeru poznata i u x država na kraju svijeta Hrvatska jes jednako Šuker, tako da ne vezano kakav je Šuker u privatnom životu, u nogometnom svijetu nitko od ovih piz.da sa popisa nikad neće biti ni u peti Šukeru čisto da se zna

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.