Facebook ukida značajke koje su nam itekako išle na živce

Tijekom idućih nekoliko mjeseci oprostit ćemo se i u zaborav poslati nekoliko značajki bez kojih sasvim lijepo možemo živjeti.

Iz Facebooka stiže najava kako će postupno ukinuti pozivnice trećih strana, značajku koju su često koristile (i ponekad zlorabile) tvrtke koje stoje igara kao što su Farmville i Bejeweled.

Ako ste poput nas, vjerojatno ste već odavno blokirali sve ili bar većinu pozivnica trećih strana jer su vam stalno zakrčavale news feed i broj obavijesti dizale u nebesa.

Neko su vrijeme bile neizbježni dio iskustva korištenja najveće društvene mreže svijeta, ali ne možemo reći kako nam nedostaju. Tako da nećemo pustiti suzu za njima ni kad posve nestanu, što bi se trebalo dogoditi 6. veljače 2018. godine.

U Facebooku se također spremaju srezati još nekoliko značajki, poput dugmadi za Like trećih strana, što znači kako više nećete moći lajkati stranicu dok ste u drugoj aplikaciji već ćete morati doći na stranicu na Facebooku, piše Tportal.hr.

Cipelu će dobiti i dugme Follow, kao i značajka koja omogućuje komentiranje na vanjskim web odredištima koristeći korisnički račun pri Facebooku.

 (www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.