Grealish žestoko kažnjen zbog prometne nezgode – Jabuka.tv

Grealish žestoko kažnjen zbog prometne nezgode

Zvijezda Aston Ville Jack Grealish kažnjen je oduzimanjem vozačke dozvole na devet mjeseci i novčanim iznosom od 82.499 funti zbog prometne nesreće koju je izazvao krajem ožujka kada je trajao lockdown.

Ovaj 25-godišnji kapetan Aston Ville se krajem ožujka svojim Range Roverom zabio u dva parkirana automobila. Očevidac događaja je kazao da je bilo primjetno da je Grealish konzumirao alkohol, zbog čega nije pričao razgovijetno.

Interesantno, nesreća dogodila se manje od 24 sata nakon što je Grealish pozvao Britance da poštuju pravila uvedena zbog koronavirusa.

On se ispričao nakon događaja poručujući da se osjeća posramljeno i da je učinio glup potez time što je pristao otići do prijatelja.

Grealish je i 18. listopada imao problema s policijom zbog prebrze vožnje, a već je imao šest kaznenih bodova zbog prekršaja koje je pravio u 2018. godini.

Morat će aplicirati i za novu vozačku dozvolu nakon što mu istekne ova kazna, javlja Index.

Prije dolaska na sud Grealish je prevario novinare i fotografe tako što je s jedne strane stigao njegov automobil, koji je privukao pažnju prisutnih, a onda je on stigao s druge strane i skoro neometano ušetao u zgradu. Predstavnici medija primijetili su ga nedugo prije njegovog ulaska u zgradu, ali već je bilo kasno.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.