Grčki huligani otkinuli prst Hrvatu, tukli su i djecu!

U Grčkoj su domaći huligani uoči sureta kamenjem napali hrvatske navijače na putu do stadiona, dok su odmah na početku utakmice zasuli tribinu s našim navijačima bakljama, stolicama, ali i topovskim udarom koji je jednom navijaču otkinuo prst! Stradala su i dva dječaka od 10 godina!

Autobusi hrvatski navijača kamenjem su napadnuti uoči utakmice Grčke i Hrvatske, no bila je to samo uvertira za stravične scene koje su se događale na stadionu Georgios Karaiskakis.

Odmah nakon početka utakmice grčki huligani su zasuli hrvatske navijače bakljama, stolicama, topovskim udarima, ali i Molotovljevim koktelom koji je srećom završio samo na ogradi kod hrvatskih navijača.

Na Facebook stranici navijača iz udruge Uvijek vjerni objavljen je zastrašujući status:

“Grcki nogometni savez u sprezi sa srbima huliganima i domicilnom policijom pokusava grke plasirati na euro,tuku djecu po ulicama, pokusali nas zapaliti pri cemu je nas covjek ostao bez prsta, tuga, jad i bijes…”

Grčki nogometaši su molili navijače da se smire, a sudac Howard Webb je prekinuo utakmicu koja je nakon par minuta ipak nastavljena.

Prema posljednjim informacijama u Grčkoj su pretučena i dva dječaka od svega 10 godina?!

(sportski.net.hr)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.