Grašo: To je za mene normalno, s njima se nikada neću svađati

U ponedjeljak je u Zagrebu održana dodjela nagrade “Cesarica” na kojoj je predstavljeno 12 pjesama koje su odnijele svoju titulu za hitove mjeseca 2021. godine.

Ipak, osoba koja je ponijela jedinstvenu Cesaricu i to onu za hit godine, bio je pjevač Petar Grašo s pjesmom “Jel’ ti reka ‘ko” koja je obilježila mjesec prosinac prošle godine.

Ovo je relevantna nagrada publike, a meni su takve nagrade oduvijek bile nešto po čemu sam se ravnao. Pod time ni slučajno ne pokušavam minorizirati stručne nagrade koje sam dobio, ali publika i ja smo oduvijek imali jedan odnos pun otvorenosti i poštovanja. Taj jedan tanki fluid koji nas veže sve ove godine, rekao je Grašo za Story.

Njegova je dugogodišnja suradnja s Tončijem Huljićem već postala i dio tradicije, a iz njihove “radionice” kroz godine su izašli samo najveći hitovi. Jesu li spremili nešto novo i u skorije vrijeme?

Mi non stop radimo, a trenutno je svatko od nas okupiran nekim svojim projektima. Osim splitske i zagrebačke Arene, dogodit će se i varaždinska i pulska kao i podosta nekih velikih gradova u regiji, stoga će meni ova godina biti zanimljiva na svim poljima, rekao je.

A svakako hoće, s obzirom na to da je njegova djevojka Hana Huljić u četvrtom mjesecu trudnoće. Iako se Grašo, kao ni obitelj Huljić ne oglašavaju o sretnim vijestima, javnost nikada u ovolikoj mjeri nije bila zainteresirana za njihov privatni život.

Ja sam uvijek jako puno šutio, a o meni se jako puno pisalo. Ostat ću dosljedan tome. Ja potpuno to poštujem i nisam niti malo ljut te razumijem medije koji se povode isključivo i samo jednom stvari – brojem klikova na određeni članak. I to je za mene normalno, to su pravila igre. Ja ću zauvijek ostati vjeran sebi, a to je da ću svoj privatan život decentno čuvati, truditi se ne gnjaviti publiku njime, ali ću jednako tako poštovati medije i s njima se nikada neću svađati jer su im neke stvari zanimljive.

Ne mogu reći da su mediji bili nekorektni ni u jednom trenutku, samo su zbog ogromne želje i zbog manjka informacija počeli “žvakati” vijesti, a onda u jednom trenutku može doći do pomisli da to mi radimo. A mi doista stojimo u kući i ne možemo sve stići ni čitati. Trudimo se distancirati, živjeti normalno svoje živote, raditi svoje ručkove kada nismo na putu i biti normalni ljudi, zaključio je Grašo.

(www.jabuka.tv | Foto: Robert Gašpert)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.