Grašo objavio sliku s Tončijem pa se našalio

Petar Grašo objavio je na svom Instagram profilu dvije fotografije na kojima pozira s Tončijem Huljićem.

Naime, pjevač se oglasio nakon što je njemu i Tončiju pripala nagrada za pjesmu godine prema izboru publike narodnog radija, i to za njihov veliki hit “Inamorana”.

Iznimno sam sretan što su vaši glasovi donijeli po treći put Bilo Naroda u moje ruke. Ova nagrada mi doista znači, hvala vam svima, napisao je Grašo uz fotografiju. “Čestitke od srca tata”, “Čestitkeeeeeeee”, “I više nego zasluženo, kapetane”, “Zasluženo, čestitke”, “Sve si ti to zaslužio dobri moj Petre”, “Grašo legendo”, “Čestitam od srca”, “Grašo kao metak”, samo su neke od čestitki koje su mu uputili pratitelji ali i poznate kolege poput Nine Badrić, Tatjane Jurić i Renate Lovrinčević Buljan.

Tijekom dodjele voditeljica Tatjana Jurić našalila se s Huljićem: Tonči, jel’ ti reka ‘ko, postat ćeš dida?!”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Ma nemoj mi ništa govoriti, gledam one slikice, i tako. Stalno sam govorio – Hoćete me više napravit’ didom? Onda kad je došao taj trenutak, malo me uhvatila panika. Ja sam čovjek koji uvijek planira na duge staze. A šta sad kad postaneš dida? Sad samo čekam – pradida, objašnjavao je Huljić, a brzo se ubacio i Grašo, prenosi Večernji list.

Mi smo uvijek jedan drugome radili spačke, mislim da je ovo finalna, nastavio je Grašo u istom tonu, pa se i sam osvrnuo na novu životnu ulogu: Trebalo mi je neko vrijeme, kao vjerojatno svakom čovjeku, da sam sa sobom osvijestim tu divnu informaciju i sad živimo u slatkom iščekivanju. Kad zatvorimo vrata naše kuće, živimo kao i sve normalne obitelji koje čekaju prinovu, zaključio je splitski pjevač.

Podsjetimo, Petar Grašo i Tončijeva kći Hana očekuju prinovu, a tu vijest su potvrdili prije mjesec dana.

Grašo: Živimo u slatkom iščekivanju • Huljić: Malo me uhvatila panika

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.