Gradonačelnik Širokog Brijega potpisao ugovore s dobitnicima stipendija

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić i pomoćnik gradonačelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Dalibor Markić priredili su prijam za dobitnike stipendija za akademsku 2014./2015.

Gradonačelnik Kraljević potpisao je ugovor s dobitnicima stipendija, ukupno 16 redovitih studenata. Ukupni iznos stipendije po studentu je 1.000 KM. S ovih 16 stipendija i iz ranijih godina 50 stipendija studenata koji su redovito upisali tekuću akademsku godinu, Grad Široki Brijeg ove akademske godine stipendira ukupno 66 studenata.

”Čestitam vam na dobivenoj stipendiji i želim da i dalje nastavite putem kojim ste krenuli i na kraju okrunite vaš trud završetkom studija. Istina veliki je broj vaših kolega koji su završili i čekaju na posao, ali to vas ne smije obeshrabriti. Završetkom studija mogućnosti za posao su puno veće, budite uporni i siguran sam da će vam se to na kraju isplatiti na vaše osobno zadovoljstvo, ali i zadovoljstvo vaših roditelja, odnosno vaših najbližih,” rekao je gradonačelnik Miro Kraljević prigodom potpisivanja ugovora s dobitnicima stipendija.

Stipendistima je čestitao i predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić.

Ove godine, osim studenata deficitarnih zanimanja, pružena je mogućnost apliciranja i dobivanja studentske stipendije izravno bez bodovanja, bez obzira na vrstu studija studentima s prosjekom ocjena 5,00 odnosno 10,00, studentima bez oba roditelja i studentima čija su oba roditelja 100% invalidi.

Stipendiju za 2014./2015. dobili su: Dragana Hrkać, Lucija Mandić, Jagoda-Gabrijela Milićević, Marija Ivanković, Mirna Čerkez, Ivana Lasić, Doris Crnjac, Andrea Lasić, Marijana Lončar, Gabrijela Galić, Tanja Galić, Sanja Galić, Matea Kvesić, Mladen Mandić, Kristina Soldo i Ivana Banoža.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.