Gradonačelnik Mostara skratio radno vrijeme Gradske uprave zbog koronavirusa

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić skratio je radno vrijeme u Gradskoj upravi zbog koronavirusa na danas održanom sastanku Kolegija, te pozvao sve građane na odgovorno ponašanje.

Radno vrijeme u Gradskoj upravi Mostara je, kako se navodi skraćeno u cilju sprečavanja i suzbijanja pojave zarazne bolesti, te su donesene i ostale mjere zaštite u kriznom razdoblju.

U Gradskoj upravi Grada Mostara počevši od sutra, utorka, 17. ožujka 2020. godine radno vrijeme se organizira u vremenu od 08 do 14 sati, a rad sa strankama organizira se u vremenu od 09 do 12 sati, stoji u odluci Mostarskog gradonačelnika.

Pored toga je naloženo da na ulazu u sve službene prostorije Gradske uprave, koje pružaju usluge građanima, se ograniči broj osoba koje istovremeno mogu ući i boraviti u njima.

Sva zakazana vjenčanja obavljat će se prema zakazanom rasporedu, ali isključivo unutar službenih prostorija Grada Mostara i uz minimalan broj sudionika, navedeno je u Odluci mostarskog gradonačelnika.

Gradska uprava Mostara sve građanke i građane poziva na maksimalnu odgovornost prema svom i zdravlju drugih, te da se pridržavaju svih mjera i preporuka koje izdaju nadležne zdravstvene institucije i ustanove

Buduće mjere Gradska uprava Mostara, kako se navodi usklađivat će se u koordinaciji s odlukama Kriznog stožera civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije..

(www.jabuka.tv)15 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.