Gradonačelnica Sarajeva donirala svoju haljinu za maturalnu večer

Bliži se kraj jednog dijela obrazovanja za učenika završnih razreda osnovnih i srednjih škola.

Ovo njihovo životno poglavlje završava maturalnim slavljem koje im udruženje Pomozi.ba, ali i gradonačelnica Sarajeva želi uljepšati, piše Klix.

Naime, Benjamina Karić odlučila je podržati projekat humanitarne organizacije Pomozi.ba i donirati jednu svoju svečanu haljinu.

Maturska zabava jedan je od važnijih događaja u životu svakog srednjoškolca. Podržala sam još jedan lijepi projekat Pomozi.ba i danas u prostorijama Udruženja donirala haljinu za matursko večer, napisala je Benjamina Karić na svojoj Facebook stranici.

Poklon od srca. Želim da bar jednoj maturantici uljepšam tu važnu noć. Nema ljepše haljine i odijela od ljubavi, lijepe geste i darivanja. Pridružite se i vi ovom divnom projektu, dodala je gradonačelnica Karić.

Sudeći prema fotografiji koju je objavila na društvenim mrežama, gradonačelnica Karić poklonila je haljinu koju je nosila na svečanoj ceremoniji otvaranja 28. Sarajevo Film Festivala prošle godine.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Vi ste, gđo. Karić, jedno veliko srce ! Vidi se da ste sretna, emotivna, kulturna, visokooobrazovana i ostvarena žena u punom smislu riječi. Nesebično širite ljubav, osmjeh i toplinu iz dna duše. Milina Vas je slušati i gledati. Vi ste primjer kako treba komunicirati sa ljudima. Lijep pozdrav, Svjetlana.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.