Grad Split: Nemamo informaciju da reprezentacija igra na Poljudu

Nakon što je Hajduk priopćio da nije dobio nikakvu službenu informaciju u vezi s objavom HNS-a da će reprezentacija 10. listopada ugostiti Mađarsku na Poljudu te da je o svemu doznao iz medija, oglasio se i Grad Split.

Grad Split nije dobio nikakvu službenu informaciju o odluci Hrvatskog nogometnog saveza o održavanju utakmice između Hrvatske i Mađarske na Poljudu. 

Od sastanka koji se održao krajem travnja, na kojem su uz gradonačelnika bili i predsjednik Hajduka Marin Brbić te predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović, ni gradonačelnik ni itko u gradskoj upravi nije ostvario kontakt s čelnicima HNS-a, poručili su iz Grada Splita.

Službeno: Hrvatska – Mađarska 10. listopada na Poljudu

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • MA LJUDI ŠTA JE OVO SA SPLITOM, SVAKI GRAD U HRVATSKOJ BI BIO POČAŠĆEN NASTUPOM HRVATSKE REPREZENTACIJE ,SAMO JE U SPLITU STALNO NEKAKAV PROBLEM.

    • zato što su se svi najgorljiviji antihrvati, agresivni hrvatomrzci, mrzitelji nacionalne repke, mrzitelji svega što predstavlja hrvatske svetinje, a veliki ljubitelji i zagovaratelji povratka juge, više od pola ih srbi, (primjeri recimo Ivanišević i Severina, plus plus), SVE SE TO GODINAMA SJATILO I NAPUNILO SPLIT – SPLIT JE NAJMANJE HRVATSKI GRAD, i da danas napravite anketu među splićama s pitanjem biste li volili da se split odcjepi od hrvatske – 95 posto bi ih reklo da, slično ko i Dubrovnik, i obalna Istra, to su najmanje hrvatski krajevi, uvik bili i ostali, partizanija i žarište naseljavanja srba, muslimana, sandžaklija, ostalih ci.gana s istoka, pogotovo istra, ali i split je tu po antihrvatstvu, tako da se policija treba baš dobro pripremit za moguće namjerno pravljenje nereda isključivo da se našteti hrv.nogometnoj reprezentaciji i HNSui državi Hrvatskoj, jer to su prosrpski projugoslavenski orijentirani hrvatomrzci i svašta je očekivat od takvih kre.tena, no zato treba dobro snimat i svima koji bilo šta pokušaju, uhitit odma, i kaznu max oplest pa vidićeš kako će idući put, Z D S

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.