Grad Mostar uručio novčanu potporu pravoslavnim vjernicima

Grad Mostar u Centru za socijalni rad osigurao je dodjelu novčanih potpora u visini od 150 KM za 20 socijalno ugroženih obitelji povodom predstojećeg blagdana Božića koji slave pravoslavni vjernici.

Novčanu potporu uručili su im gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina i ravnateljice Centra za socijalni rad Zdravka Marić.

Gradonačelnik Bešlić i savjetnica Komadina podsjetili su kako ovim činom darivanja Gradska uprava Mostara želi i za ovaj blagdan, uz čestitke i na konkretan način, pružiti potporu dijelu socijalno ugroženih sugrađana i njihovim obiteljima.

Naveli su i kako je tradicija darivanja prigodom obilježavanja velikih katoličkih, pravoslavnih i muslimanskih vjerskih blagdana prisutna u Gradu Mostaru već 13 godina.

Čestitke i lijepe želje za predstojeći blagdan, uz Bešlića i Komadinu, uputila je i ravnateljica Marić, koja je naglasila kako će Centar za socijalni rad i Grad Mostar i ubuduće nastaviti s ovom tradicijom predblagdanskog darivanja dijela obitelji u stanju socijalne potrebe.

(Fena)


1 komentar

  • U modi je i prije rata bilo bar da imas jednoga srbina u obitelji,dan danas im se dodvoravamo dok se hrvati iseljavaju,pa ljubo sto nisi podjelio hrvatskoj djeci paketice za Bozic,sram te i stid bilo,imamo gradonacelnika koji samo udovoljava muslimanima koji rade u gradskoj upravi a isti pokrivaju svoje dok se muslimani na desnoj obali tuze ,zale i sve im se udovoljava kada trebaju takvi zajebavati nas hrvate.Gradonacelnik i njegovi suradnici samo izdaju dozvole za gradnju zgada,dok mu suradnici lihvare obicne obrtnike hrvate.U ovome gradu bolje vam je biti siptar,srbin i musliman jer oni imaju popuste i olaksice za sve sto vam je potrebno u grdskoj upravi.Necete ubrzo hrvata imati prije Sirokoga Brijega.Fuj i zalost.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.