Grad Mostar financirat će gradnju škole u Petrinji

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić primio je u četvrtak u svom uredu generalnog konzula Republike Hrvatske u Mostaru Marka Babića.

Konzul Babić interesirao se za prilike u Mostaru nakon provedenih izbora, uspostave novog saziva Gradskog vijeća i izbora gradonačelnika, kao i o radu te planovima i projektima Gradske uprave, a o čemu ga je gradonačelnik Kordić upoznao.

Kordić je informirao generalnog konzula kako će Grad Mostara iz proračuna izdvojiti 20.000 KM za potporu izgradnji jedne škole u Petrinji, priopćeno je iz Gradske uprave Mostar.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

 • Ćuj? Ovo je nećuveno. E golemo majkee mi, ćestitke na legitimnim izdavanjima iz proraćuna žitelja grada.

  Ko zavadi – zemljotres – eboose smajkoom. Lijepa prića.

 • Neka grad Mostar podmiri milionske troskove SKBC Mostar koje je zaduzio.prijatelj im dr.Kvesic.. Koliko znam Hrv je dobila preko milijarde covid novaca + donacije milionske izmose za ugrozene u zemljotresu. Kuce im na gnjili ,stracare ko stale..i sama cigadija tamo zivi … Al.grad Mostar mora negdje oprat novce…20% fol Petrinji imedju sebe podjele 80%.. Na papiru 100% da je uplaceno.Tako se peru novci… Doktor pa gradonacelnik !!! Nigdje politologa i ekonomista na vlasti.. Sami lopovi i prevaranti a, za to ne trebaju visoke skole…

  • Slažem se. Prije svega treba biti ČOVJEK i biti na vlasti, a naravno i biti školovan za funkciju koju obavljaš. Nisu u stanju dati porodiljnu naknadu, a ko fol daju humanitarnu pomoć preko granice. Čisti primjer mazanja očiju i krađe ispred nosa. Ne znam do kada će “mali” ljudi ovo moći gledati, a ne poduzimati ništa, ali sudeći po nezadovoljnim komentarima ima nas sve više kojima je dojadilo da nas se laže od strane onih takozvanih “velikih” koji to uopće nisu.

   • Nemoj bazirati nikakve prosudbe po osnovi negativnih komentara i kometara uopće, jer to ništa značajno ne govori. A lažu jednako i mali i veliki – ‘kakav narod takav pop’ – to je više stvar ‘mentaliteta’. Općenito govoreći: jedno se misli, drugo se priča, a treće radi. Osim toga, danas se, primjerice, međusobno svađa i vrijeđa, na najprimitivniji način, a sutra dan je se skupa, i kao da se ništa nije desilo. ‘Balkanska krčma’. Humorom se drži nešto što humor nije, već je to, što neko dakle suptilno, hinjavo, a što neko pak sirovo i otvoreno primitivno verbalno iživljavanje i ruganje. Ili su dakle ‘ciganska’ posla, ili pak neki nerazvijen, ‘plemenski stupanj svijesti’.
    Prati indekse obrazovanosti, opće razine znanja iz matematike i opće pismenosti i kulture. Kada se tu stvari promijene na bolje, očekuj i neku opću promjenu na bolje u tom smislu. Do tada, uživaj u ‘kruha i igara’. Tko nema u glavi, ima u nogama.

 • Fino humanitarno pomoci drugom Ako Imas dovoljno za svoje gradjane licno ali koliko su dali njih dvojica licno iz svog dzepa. Oni imaju najvece plate u gradu a penzioneri zive od 380 maraka pa rasporediti..I u Mostaru kao i u drugim gradovima mnogi ne sastavljaju kraj sa krajem (voda, struja hrana, lijekovi itd)
  Lahko je davati tudje pare a svoj dzep drzati zatvoren.

 • Jeste Li povecali medicinarima u Medicinskim centrums plate koji nisu bez razloga strajkovali ???? Svi gradjani su ovisno o njihovoj pomoci Ili ste to sakriktighet pod tepih kao obicno.Sit gladnu ne vjeruje dok licno ne ogladni od neimastinje a to ovi i ovakvi nikad nece osjetiti imaju i dovoljno za sebe u budgetunderskott grada.
  Gdje su vakcine za Mostar???

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.