GOŠK izvukao iz zatvora bivšeg igrača Širokog Brijega

Možda nije prošao pripreme, ali u GOŠK-u izuzetno cijene Miljenka Bošnjaka i baš zato su ga izvukli iz zatvora te je već odradio trening s momčadi.

Bošnjak je zbog presude o namještanju utakmica u “aferi Offside” nedavno počeo služiti zatvorsku kaznu od devet mjeseci, ali na kraju je odležao samo 21 dan. U GOŠK-u su sav prikupljeni novac na nedavno odigranom 27. Memorijalu Andrija Anković odlučili dati kako bi kupili slobodu za Bošnjaka, odnosno platili otkupninu, čime su pokazali koliko im znači ovaj igrač koji u dresu ”Lavova” nastupa šestu sezonu.

“Bošnjak je izašao iz zatvora i već danas je bio na treningu. Za njegovu slobodu je prikupljeno 22.500 KM. Iako nije trenirao u proteklom razdoblju, on je pravi igrač i uvjeren sam da će biti spreman za početak sezone”, kazao je trener GOŠK-a Darko Vojvodić.

U “aferi Offside” 2011. godine veliki broj igrača u Hrvatskoj je zbog namještanja utakmica osuđen na zatvorske kazne. Točnije, osuđeni su sportski direktor i sin vlasnika Croatije Sesvete Tomislav Zubak, a na zatvorske kazne zbog udruživanja za počinjenje kaznenog djela i primanja mita osuđeni su nogometaši Ivan Banović, Jasmin Agić, Ante Pokrajčić i Miljenko Bošnjak.

U GOŠK-u su odlučili sav prihod od ulaznica s nedavno odigranog 27. Memorijala Andrije Ankovića dati kako bi otplatili zatvorsku kaznu i izvukli Bošnjaka koji nastupa šestu sezonu u dresu Lavova.

”Pokazali smo koliko nam znači Bošnjak, ali i ovaj klub njemu”, izjavio je direktor GOŠK-a Lujo Ilić.

Bošnjak je u svojoj karijeri, osim za Croatiju Sesvete, igrao i za Široki Brijeg i Slobodu iz Tuzle.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.