Goran Kutle novi predsjednik HSPF-a (FOTO)

Punopravni članovi Hrvatskog studentskog politološkog foruma (HSPF) na redovnoj skupštini izabrali su novo vodstvo Foruma, čiji mandat će trajati jednu akademsku godinu. Novi predsjednik ove studentske organizacije je Goran Kutle, dok su za dva potpredsjednika izabrani Ivan Kraljević i Stjepan Marić. Nova tajnica Foruma je Katarina Šušnja.

„Hrvatski studentski politološki forum je danas jedna respektabilna udruga,  kako na našem Sveučilištu tako i šire, naša udruga pokrenuta je s puno entuzijazma, bez nekih značajnih financijskih sredstava, bez ugleda od strane „običnih“ studenta politologije, počeli smo s puno volje s malim brojem članova, te što smo više starili i odrasli kao Udruga, to se više podizala razina kvalitete našeg rada“, kazao je novoizabrani predsjednik HSPF-a Goran Kutle te nadodao kako je članove Foruma uvijek vodila  želja za promjenama u društvu. Kutle je pohvalio slogu članova ove organizacije zahvaljujući kojoj su zajedničkim snagama ostvarili ono što su zamislili.

                                                        (Katarina Šušnja, Ivan Kraljević, Goran Kutle, Stjepan Marić)

Podsjećamo, Hrvatski studentski politološki forum danas ima skoro 50 punopravnih članova s tendencijom da se ta brojka značajno poveća. Važno je istaknuti kako je spomenuta studentska organizacija pravno registrirana, s vlastitim žiroračunom pečatom i portalom.

„Sigurno da ćemo zadržati ono što smo i do sada imali, a to su briga za interese našeg naroda  i studenta, ali vjerujem da možemo činiti i još boljih i konkretnih stvari po tim pitanjima, sami biramo što ćemo postati, zato birajmo već sada da postanemo časni ljudi koji će moći pogledati svakome u oči“, poručio je Goran Kutle, koji je između ostalog najavio da će poraditi na dobivanju službenih prostorija HSPF-a u kojima bi mogli lakše organizirati projekte.

Odlučno prema cilju

Novoizabrani predsjednik je istaknuo kako je svjestan odgovornosti koju nosi vođenje Foruma, ali je se ne boji, već je čvrsto prihvaća. Kutle je također izrazio zadovoljstvo i čast što radi u ovoj Udruzi i na kraju ponovio slogan HSPF-a: Odlučno prema cilju!

(pogled.ba)

 

6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.