Goran Bogdan dobio ulogu u spotu Rade Šerbedžije: Zbog njega se i bavim ovim poslom

Rade Šerbedžija i Goran Bogdan dugogodišnje prijateljstvo okrunili su prvim zajedničkim projektom, videospotom za pjesmu “Govorila je tako tiho, tiho, tiho” koju je specijalno za Šerbedžiju napisao Damir Urban.

Spot za pjesmu snimljen je u centru Zagreba, a ambijent kafića Thalia savršeno se uklopio u atmosferu i izmjene crno-bijelih kadrova spota. Gledajući spot može se osjetiti dašak starog Hollywooda i klasičnog Američkog filma, pa tako ljubitelji Rade Šerbedžije i njegovog glazbenog izričaja neće ostati razočarani, prenosi Vecernji.hr.

Pjesma mi je jako draga, moj prijatelj Damir Urban napisao ju je posebno za mene, a Lenka je zaželjela da upravo ona napravi scenarij i spot budući da se i njoj jako svidjela pjesma. Kako je rekao Rade, bio je iznenađen kada mu je Lenka rekla da će za njega imati ulogu u spotu.

Pogledao sam je i upitao pa kako glavnu ulogu? Zar nisam ja glavna uloga? Na što je rekla, da je glavna uloga Gogo Bogdan, a da ja igram samo epizodnu ulogu barmena u spotu, kroz smijeh govori Rade

Albumom je oduševljen i glavni protagonist, Goran Bogdan koji nije mogao odbiti poziv za sudjelovanje u videospotu.

Rade mi je prije dva tjedna poslao album i stvarno me oduševio. Rade je majstor, slušao sam ga još kao klinac, i upravo je on jedan od razloga zašto se bavim ovim poslom. Jako sam zahvalan što smo postali veliki prijatelji i što imam prilike učiti od njega, govori Goran Bogdan.

Za kraj se Goran našalio kako je za prijateljsku suradnju kao honorar dobio šešir, koji će čuvati za uspomenu njihove prve suradnje koja će se nastaviti i u budućnosti.

(www.jabuka.tv/Foto: Sanjin Stukić/Pixsell)

22 komentara

 • Yugoslavija je bila država pa pričajte koliko vas volja. Možda ove dvije scenske ličnosti ne mogu ništa da promijene, ali svi mi koji žudimo za ponovnim jedinstvom naroda na ovim teritorijama pozdravljamo istomišljenike i čestitamo im na muzičko-scenskoj saradnji…

 • Ovakvi oportunisti se uvijek predstavljaju kao nesto in, super, simpaticno, sexy.
  Oba, ma koliko su god godina zdundali u guzicu su (I rade i goran) nezreli, ideološki izmanipulirani, duhovno zacepljeni, izmaterijalizirani ”kulturnjaci”. Kao takvi su idealni koncopovlačima. Kroz njih i takve proguravaju sve ono što im u datom trenutku treba. Al eto kad naletimo na njih u iskačućim medijima odasaljimo im dozu ljubavi da bar nekad se u buducnosti avizaju.

 • Glumci su po vokaciji lažljivci i od laži žive. Pretvaraju se da su nešto što nisu i glume pripadnike ortodoksne ljevice. Znači kako bi ih se trebali svrstati sa Katom Pejović, kojemu krugu pripada manje od 1% ljudi. Nepromišljeni su i više impulsivni pa njihove laži ne treba niti osuđivati, a niti im pridavati bilo kakvu važnost. Oni su umislili kako određuju modne trendove, političke trendove, pa i trendove normalnosti kod nas i u svijetu. To je jedan svijet za sebe i za jednu usku grupu ljudi koji su sušta suprotnost svemu normalnomu. Vole novac više od kapitalista, a glume socijaliste, neki čak i nacionalsocijaliste poput Radeta sa Brijuna. Glume pristupačnost, jednostavnost i skromnost, samo glume, a u biti su snobovi robovskih navika raskalašenosti i idiotizma. Pridavati njima bilo kakav značaj u životnoj svakodnevnici je nebuloza. Cijeniti nečiji život po broju rastava i veličini karata dijamanta koji je ponijela iz te rastave, po broju usvojenih mačaka i pasa, po broju milijuna koji su potrebni kako bi ustala iz kreveta prije podne ili uopće ustala, po pokušajima stvaranja empatije pričama o seksualnom zlostavljnaju od prije 30 i kusur godina kada su prodavale tijelo za uloge, pa bi sada htjele biti čedne i nevine, su bajke za industriju laži ili Hollywooda i čija priča će se bolje prodati, taj je u industriji laži i uspio, tako i Bogdan, pa laž je njihova profesija i prava je šteta što ih nema više u politici.

 • Znaci ovo ljeto i Goran Bogdan ide na Briune, otok namjenjen za Titine udbase, dousnike i njegove sljedbenike. Danas su Jugonostalgicari jaci nego ikada. Mesic, Pusici, Kosor i ekipa.. Uz njih su Vidosevic, Tedeci i sva druga povlastena ekipa biznismena. Tako i kod nas u BiH stanje jos gore i jasnije. Covic, Pavkovic, Muselimovic i druzina…

 • Zašto svako malo objavljujete vijesti o ovome prosječnom glumcu koji je zanimljiv i uzbudljiv kao neregistriran golf dvojka, iliti narodski rečeno-golf cvaja..
  Zaista , nema u njemu ništa što bi čovjeka ponukalo na zapažanje i pamčenje.

  • Za 19:16,mama ti je maloumna kretenu ,a ni velika Milka nije razlika ,Gorane kako misliš među narod Širokog Briga,zapitaju se ,jednom si obećao na fešti da nećeš sa Navojcem i Bitorajcem ,pilo se i bio si sužen,pamti napaćeni puk sve prljavštine ,a to ništa ne može isprati,

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.