Gojakov otac: Amer ne dolazi u Zrinjski

Neki hrvatski mediji plasirali su informaciju kako je bh. reprezentativac Amer Gojak (25) blizu povratka u Premijer ligu BiH i potpisa za Zrinjski.

Međutim, sudeći po riječima Amerovog oca, Ahmeda, koji je inače njegov zastupnik, te informacije nisu točne.

Amer na stolu ima tri ponude iz europskih klubova. Ako Bog da, ovaj tjedan će sve biti završeno, rekao je Ahmed Gojak za Avaz.

Iako ima važeći ugovor s Dinamom do ljeta 2023., Amer Gojak nije u planovima zagrebačkog kluba, s kojim će se rastati nakon osam godina.

(www.jabuka.tv | Foto: Miroslav Lelas/Pixsell)

5 komentara

  • Dobro mu budi kada bi igrao u Zrinjskom bas da vidimo di ce na drugo misto i koji je to klub.Ima Dinamo jos igraca koji mogu natrag u bih.

  • Hrvatski dragovoljac je jedini klub iz RH za kojeg navijam srcem i dušom. To je jedini klub u kojem mogu igrati samo Hrvati i katolici. Svi drugi klubovi poput Dinama ili Hajduka su davno prodali dušu vragu svome. U BIH takav sličan klub je Široki premda su u njemu igrali i napolice kojima je jedan od roditelja bio Srbin dok se strancima koji su igrali ili igraju u tom klubu ne zna vjeroispovijest. Bez obzira na neke uspjehe Dinama ili Hajduka hrvatski dragovoljac i njegov pokojni predsjednik Stjepan Spajić ostaće zauvijek u srcima hrvatskih branitelja, domoljuba i katolika. ZDS. BOG I HRVATI!

    • Gospodine, zar je bitno danas tko je koje vjere i nacionalnosti? Po komentaru bih rekao da vam je vjera bitna i određivanje ljudi na temelju imena i prezimena nisu odlike pravog vjernika. Također informirajte se malo koji to igrači igraju ili su igrali za Hr.Dragovoljac… imena su Admir Bistric,Veldin Hodza,Karrica (Albanija). Učite našu djecu dobrim djelima, a ne da simpatiziraju klub po tome tko je koje vjere. Lp

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.