Godišnjica smrti jednog od najistaknutijih političara u postdaytonskoj BiH – Jabuka.tv

Godišnjica smrti jednog od najistaknutijih političara u postdaytonskoj BiH

Na današnji dan 2019. godine preminuo je Dragan Vrankić, jedan od najistaknutijih političara u postdaytonskoj Bosni i Hercegovini.

U priopćenju za javnost HDZ-a BiH navodi se kako je Dragan Vrankić, dosljedan i temeljit u svim poslovima koje je obavljao, uspješno zastupao i provodio politiku izgradnje moderne Bosne i Hercegovine u kojoj će svi narodi, uključujući i njegov hrvatski, biti jednakopravni.

Otišao je s političke i životne pozornice bez ijedne ružne riječi upućene onima s kojima je surađivao, ali i onima s kojima je ulazio u političke borbe kao župan, ministar, zastupnik ili revizor. Cijelu političku karijeru radio je u interesu svog hrvatskog naroda, stranke HDZ-a BiH, Hrvatskog narodnog sabora (HNS), ali nikada protiv drugih.

Naprotiv, njegova zaostavština pokazuje da je naš Dragan sve svoje odgovorne dužnosti u Bosni i Hercegovini obnašao savjesno i profesionalno, u interesu svoje domovine i svih njenih stanovnika. Danas nam ostaje da žalimo što smo ostali bez njegovog znanja i mudrosti, ali i ponosni što smo dijelili iste političke i nacionalne ideje s čovjekom kakav je bio Dragan Vrankić, dodaje se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.