Igraču Reala su samo dvojica došla na rođendan, pogodite tko je jedan od njih – Jabuka.tv

Igraču Reala su samo dvojica došla na rođendan, pogodite tko je jedan od njih

Knjiga Roberta Beasleya posvećena portugalskom stručnjaku Joseu Mourinhu otkrila je jedan detalj iz vremana kada je akutalni trener Manchester Uniteda bio na klupi Real Madrida.

Mourinho je 2012. odlučio iz Chelseaja dovesti jednog od svojih omiljenih igrača Michaela Essiena. Trenutak koji je opisan u knjizi tiče se upravo njega. Mourinho je, piše autor knjige, ispričao kako je Ganac bio u poptunom očaju kada su mu se na proslavi 30. rođendana pojavila samo dva suigrača iz Reala.

Kao što je opznato, za vrijeme Mourinha u Realova svlačionica konstantno je bila podijeljenja, a to je rezultiralo time da su samo Luka Modrić i Ricardo Carvalho došli na Essienovu zabavu.

Mourinho mi je rekao kako u Madridu postoje frakcije te mi je ispričao priču o Essienovom rođendanu kada se na proslavi pojavilo samo nekoliko negovih suigrača. Morao ga je tješiti. Rekao mu je da se ne radi o ničem osobnom te da to ne znači da ga ne vole nego da su jednostavno opterećeni sami sobom te da su imali drugog posla, stoji u knjizi pod imenom “Jose Mourinho: Up Close and Personal”, piše Net.hr.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.