Gobert o simptomima: Posljednja četiri dana nemam osjet mirisa

Centar Utah Jazza Rudy Gobert, prvi NBA košarkaš koji je bio pozitivan na koronavirus prije desetak dana, oglasio se na društvenim mrežama opisujući jedne od simptoma.

Samo da vas obavijestim o trenutačnom stanju. Među simptome zasigurno spadaju gubitak okusa mirisa i okusa. Posljednja četiri dana nemam osjet mirisa. Ima li netko iste simptome?, napisao je Gobert na Twitteru.

Nakon što je potvrđeno da je pozitivan, francuski centar odlučio je donirati više od 500.000 američkih dolara za zaposlenike dvorane u kojima igraju Jazz i Oklahoma City Thunder te za pogođene pandemijom u saveznoj državi Utah, u Oklahoma Cityju i njegovoj rodnoj Francuskoj.

Još prije nego što je bio pozitivan na testu, Gobert je ismijavao opasnost od širenja virusa dotičući sve mikrofone i uređaje koji su se nalazili ispred njega tijekom konferencije za medije, a nakon što je utvrđeno da je francuski centar pozitivan na koronavirus, njegovi suigrači su otkrili kako se već nekoliko dana ranije počeo šaliti u svlačionici Jazza na sličan način.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.