Global Talent – Preko AIESEC-a do stručne prakse

Program Global Talent omogućava mladim ljudima stjecanje praktičnih poslovnih vještina kroz rad u malim i srednjim poduzećima, multi-nacionalnim korporacijama i nevladinim organizacijama. Prijaviti se mogu studenti sa završenim prvim ili drugim ciklusom studiranja u posljednje dvije godine.

Program će vam omogućiti prilagođavanje novoj životnoj i radnoj sredini u inozemstvu, razumijevanje načina rada velikih kompanija i povećati vam šanse za budućim zaposlenjem i uspjehom u poslu.

Program je podijeljen u tri osnovna područja: Edukacija, Marketing i Informacijske Tehnologije, a sami odlučujete koji dio programa najbolje odgovara vašim vještinama. Predviđeno trajanje prakse može biti između 3-18 mjeseci.

”Osobiti fokus se daje zemljama poput Njemačke, Turske,Rusije, Češke, Španije,Mađarske, gdje osobe s Bachelor ili Master diplomom imaju prednost pri apliciranju na neku od praksi., poručuju iz lokalnog ureda AIESEC Mostar.

Global talent vam nudi stručnu praksu u Istanbulu. 󾌸Svi koji imaju diplomu I. ili II. stupnja i žele predavati…

Posted by AIESEC Mostar on 14. studeni 2015

Kako se prijaviti?

Prvi korak je prijava na OVAJ LINK – Ovdje ćete ispuniti svoj profil i naći one prilike koje vam najviše odgovaraju.

Nakon toga AIESEC-ov lokalni ured će vas kontaktirati putem maila i poslati na informativni razgovor o Global Talent programu.

Slijedi plaćanje participacije od 95 eura i potpis ugovora s AIESEC-om čime postaješ korisnik Global Talent programa i omogućava prijava na praksu koja najbolje odgovara tvome profilu. Odlaziš na Global Talent praksu i stiječeš nova profesionalna iskustva u međunarodnom okruženju.

Pri povratku podijeli svoja iskustva s drugima i možeš i sam postati članom AIESEC-a.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Neodgovorni su…prijavljivao sam se na njihovu praksu 2 -3 puta. ..i uvijek je problem u razgovoru…4 puta sam ih čekao na Skype da se ne bi javili. .i nakon par sati bi poslali mail da nisi stigli…
    Neodgovorni i neorganizirani!

  • Za sve moguće prakse vezane za struku ti ministarstva, grad i županija mogu dat pare, samo trebaš znat gdje kucat, od grantova do uplata na zahtjev i zamolbu, nego izgleda i to mrsko ljudima

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.