Gledatelji u Hrvatskoj uskoro se vraćaju na tribine | Jabuka.tv

Gledatelji u Hrvatskoj uskoro se vraćaju na tribine

Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), najavio je emisiji Dobro jutro, Hrvatska da će se uskoro navijači moći vratiti na stadione kako bi pratili sportska događanja.

Od 12. ili 14. lipnja kreću natjecanja uz gledatelje na otvorenom, naravno uz epidemiološki okvir, izjavio je Capak za HRT.

Capak je pojasnio kako je nakon početka popuštanja mjera zbog povoljne epidemiološke situacije, napravljen plan što bi prvo, a što zadnje trebalo učiniti.

Prve utakmice polufinala Kupa i 27. kolo HNL-a u Hrvatskoj su nakon pauze zbog pandemije koronavirusa odigrane bez gledatelja, a ovo znači da bi navijači mogli s tribina pratiti utakmice 28. kola.

To je dobra vijest i za Adria Tour koji će se 20. i 21. lipnja održati u Zadru uz nazočnost najboljih tenisača iz regije.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Oce i u bih.Sta tebe to sekira kad ne ides vec samo komentiras.sirokom ako zapne u prvenstvu sto je i realno ocekivati onda ima kup.Kup je namjenjen njima valjda nece ponovo korona doc.siroki je jedna izuzetno jaka ekipa i idu u europu redovno.svi na pecaru kup je tu.

Komentiraj: