Glazbeni spektakl: Željko Joksimović vraća se u Mostar

Agencija PRimera najavljuje najveći koncertni spektakl ove godine u Mostaru – koncert regionalne glazbene zvijezde Željka Joksimovića, koji će se održati u subotu, 9. lipnja na stadionu pod Bijelim Brijegom.

Danas (utorak) u podne počinje prodaja early ulaznica ograničenoga broja, koje će se po cijenama od 10 KM za gornju tribinu i 15 KM za donju moći kupiti na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i online preko kupikartu.ba do nedjelje, 18. ožujka.

Od ponedjeljka, 19. ožujka cijene ulaznica će u pretprodaji biti po većim cijenama – 15 i 20 KM.

Željku Joksimoviću ovo je drugi nastup na stadionu pod Bijelim Brijegom i druga suradnja s agencijom PRimera, s kojom je surađivao na rasprodanom koncertu, održanom u dvorani Pecara na Širokom Brijegu 2014. godine.

Željko Joksimović održao koncert za pamćenje u Širokom Brijegu

Poznato je da se publika odlično provodi na njegovim koncertima, a tako će zasigurno biti i na ovom spektakularnom koncertu s posjetiteljima koji se očekuju iz cijele Bosne i Hercegovine i Dalmacije.

Željko i njegov produkcijski tim obećavaju da će napraviti pravi glazbeni spektakl s repertoarom njegovih najvećih hitova iz bogate karijere.

Sve novosti o koncertu možete pratiti na Facebook stranici organizatora.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • A koliko bi bilo realno za glazbenika tog ranga sto se tice Balkana? Ako kostaju razni folk pjevaci 10 KM po klubovima u Hercegovini, ne vidim zasto Joksimovic ne bi vrijedio duplo.
   1   0
 • Daa, al te 2014. je kasnio 2 sata, pjevao samo 1 sat i 30 min! Sramota ljudi, nemojte ga više dovoditi. Ko je išao prošli put, zna o čem pričam i siguran sam da neće opet ići.
  0  2

Komentiraj: