Glasnović o studentima Filozofskog: Razmažena derišta recikliranih komunista, to se rješava pendrekom

Umirovljeni general Željko Glasnović koji je na ovim izborima kao neovisni kandidat na listi za dijasporu osvojio jedan mandat i ušao u Sabor, na Facebooku gdje ga prati više od 12.000 ljudi osvrnuo se na prosvjede na Filozofskom fakultetu.

Glasnović se u komentaru obrušio na studente koji su se pobunili protiv dekana Vlatka Previšića i rektora Damira Borasa.

‘Poražene političke snage i njihovi korisni idioti započeli su medijski linč profesora Vlatka Previšića na Filozofskom fakultetu. To je već viđeni ofucani scenarij na demonstracijama Radija 101, georgijana na Trgu bana Jelačića.

Taj društveni performans izvode razmažena derišta recikliranih komunista, kvazi intelektualaca koji u životu nisu radili i kao njihovi roditelji hoće sebi osigurati ugodnu lijenost. Njih vode skojevke neobrijanih nogu koje su dobivale novac za diplomske radove kao npr. Uloga bosanskog tovarnog konja u NOB-u.

Ta manjinska banda od dvjestotinjak anarhista i boljševičkih sotonista blokira rad fakulteta i sprječava studij više od 7 000 polaznika FF.

To su nasljednici onih koji su trgali križeve s vratova hrvatske djece u osnovnim školama i prebijali one koji su bili pametniji, bogatiji, ljepši. Taj fenotip podivljaloga titojungenda može se lako prepoznati: imaju blijedi ten kao da su robijali u KPD Zenica, vratovi su im kao pet kuna, imaju duge prste od igranja video igara, a glave su im u odnosu na tijelo nesrazmjerne veličine. Kineska poslovica kaže: iza debelog lica kuca tamno srce. Njihove AVNOJ face, ne pokazuju ni najmanji trunak ikakve emocije. Patološki mrze sve što je hrvatsko i žale za izgubljenim privilegijama njihove propale države.

U razvijenim demokracijama kad manjina tlači većinu to se rješava pendrekom i suzavcem. Predlažem osnivanje zaklade koja će omogućiti jednosmjerno, bespovratno putovanje mladih titoista i njihovih vođa sa neobrijanim nogama za Piongjang. Tamo će imati sve vrijeme svijeta uvježbavati vlastitu kvazi demokraciju. Tamo kao njihovi djedovi i bake mogu vječno pjevati: saditi ćemo žito iz neba, dok gladna Amerika i Engleska gleda’, napisao je Glasnović.

(www.jabuka.tv)


32 komentara

 • Zatvorena spina pa se stari studenti javili umjesto pravih.
  Neznaju kako namaknut kune koje su prestale u izobilju koristili

 • Glava molimo te poduzimaj identicne akcije oendrekom ko u doba 70 i 80 a posebice naoon 2.svj.rata. da ne bi isto milili o tebi kao i ovi sto ih prozivas…zato ako des baviti ozbiljnom politikom pamet u glavu a pendreka se okani molimo te

 • Generale a gdje su tajkuni koji su nastali uz blagoslov hdz guzonja i opljačkali hrvasku državu zasto na njih ne dizes pendrek. Lako tebi kada imas dobru penziju tu pametovati. Kada si tako dobar pohvataj sve hdz tajkune i neka vrate pokradeno. O tome nisi ni rijec rekao hdz uhljebu .

 • Hahaha vidim na dnevno.ba naslov General dao autogol! Koliko ste ga promovirali malo vam je trebalo da mu mane trazite. Lani nije bio zanimljiv kad je bio uz HDZ ali ove godine cim je izasao odmah js buntovnik i spasitelj. I sad opet na staro cim na njihovu publiku napadne subverzivne alternqtivce kojima je cijeli svijet kriv jer ne ide po njihovom. Dasta su nego razmazena derista. Zavrse filozofiju, povijest umjetnosti, lingvistiku i to na stotine ih godisnje pa kukaju kako je tesko do posla

 • Na istom ovom fakultetu se rađalo Hrvatsko proljeće ranih sedamdesetih godina. Ova agresija isfrustriranog umirovljenika je ista kao i ona koju su provodili komunisti gušeći revoluciju studenata koji su se borili za hrvatski identitet na početku sedamdesetih.

 • Generale svaka čast za ratne zasluge, ali čini mi se da si prolupao. Kakvi pendreci i suzavci, kakva čizma u zube što si prije spominjao. Ti si za Sjeverne Koreje a ne studenti.

  • Ajmo malo “analizovati”, tko je “kontra”?MESIĆI i ostali ———-Pogledajte prilog na TV.Ne na hRT, jer je to još JRT-

 • Nije mu ovo trebalo, pogotovo ne, zato sto se radi o studentima i faxu u drugoj drzavi, a on bi trebao predstavljati nas koji smo ga izabrali. Zato generale u Hrvatskom saboru iznesi nase probleme, nas nepiotizam i nas lopovluk i trazi pomoc od maticne drzave. Okani se fejzbucenja, to ti kao vojniku ne stoji!

 • Ponos hercegovačkog naroda!!!
  Jadna nam majka koga sebi izabrašmo za predstavnika. Mi hercegovci smo nadnaravno talentirani u odbiru kretena koji će nas voditi.
  Sjetimo se samo šup-ka Ljubića, druga Dragana, viljuškariste Mire, braće Lojanovića, zubara Jurišića – vođe krezubih …
  Uvjek smo sa 99% podržavali HDZ-ove propale projekte: Kriminalca Sanadera, Kara-Čmarka, u novije vrijeme fuxu Ki-ta-rovićku.
  Ovo sa psihički poremećenim Glasinovićem je vrh vrhova.
  Ne znam što se još treba desiti da sebi počnemo odabirati normalne predstavnike …

 • Ponos hercegovačkog naroda!!!
  Jadna nam majka koga sebi izabrašmo za predstavnika. Mi hercegovci smo nadnaravno talentirani u odbiru kretena koji će nas voditi.
  Sjetimo se samo šup-ka Ljubića, druga Dragana, viljuškariste Mire, braće Lojanovića, zubara Jurišića – vođe krezubih, Sanadera, karaČmarka …
  Ovo sa psihički poremećenim Glasinovićem je vrh vrhova.
  Ne znam što se još treba desiti da sebi počnemo odabirati normalne predstavnike …

 • Ponos hercegovačkog naroda!!!
  Jadna nam majka koga sebi izabrašmo za predstavnika. Mi hercegovci smo nadnaravno talentirani u odbiru kretena koji će nas voditi.
  Sjetimo se samo šup-ka Ljubića, druga Dragana, viljuškariste Mire, braće Lojanovića, zubara Jurišića – vođe krezubih, Sanadera, karaČmarka …
  Ovo sa psihički poremećenim Glasinovićem je vrh vrhova.
  Ne znam što se još treba desiti da sebi počnemo odabirati normalne predstavnike …

  • Pa ponudi se ti sam! Siguran sam da si akademski obrazovana osoba, karizmatican lik, ugledan, fin pristojan covjek s potencijalom. To si a ne neki iskompleksirani jado. Ali neka lakše je tako sjedit u mraku sam. Tada si sigurno najpametnija osoba u svom malom svijetu. Samo da nisu tisuce drugih glupe toliko pa da to vide

 • Tipicno licemjermo hdz razmisljanje. E moj generale kada si tako patriot izpendrekaj one sve HDZ i SDP tajkune koji su pokrali HR. Oni ti ne smetaju jer ti imaš dobru mirovinu. Već po djeci bi udarao. Takvi su sv hdz-ci. A predstavljaju se kao miroljubivi vjernici. Sramota.

 • Niste dobro ili nikako svatili generala a svi ga osudujete,nije mislio na prave studente nego ove starije koji huskaju.
  Napadate covjeka ,pogledajte slike isti oni s pjenom na usnama ,na Markovom Trgu.
  Kada su digli hajku protiv Hasanbegovica .

 • Nije bitno koga je napao. Bitne su njegove metode obračuna sa neistomišljenicima.
  Po čemu se njegove metode razlikuju od metoda komunista koje toliko napada?

 • Samo tako naprijed generale. Treba iz dana u dan razbijati ove komuniste i udbaše, koji su našem narodu nanijeli toliko zla da će im to Bog teško oprostiti. Vidite, širokobriješki udbaši su najjači i još uvijek štite poznatog udbaša Gorankića, kojemu ni dlaka s glave nije falila. Stanko Čolak iz Beograda upravlja našim političarima i “gospodarstvenicima” ( modernim robovlasnicima). Do kada ćemo šutjeti i gledati kako naš narod nestaje i izumire i kako se ta udbaška hobotnica širi u sve pore naših života.
  Stoga, generale samo nastavite tako, i još žešće, jer vi govorite iz srca i govorite izravno i istinito.

  • Najjači su mi ovi Veliki Hrvati što u podne pišu komentare. Neće nama biti bolje od vas što sjedite u općini i pišete o ustaškokomunističkoudbaškim sranjima.
   Bit će nam bolje kada u podne budemo radili na radnom mjestu i borili se za boljitak sebe i svoje djece. Dosta je ovom narodu neradnika koji nas plaše udbašima, četnicima, balijama, komunistima a žive na našoj grbači. Nama treba kruha, radno mjesto, čiste, široke ulice, pokupljeno i odvezeno smeće, parkovi … a ne vaša sranja.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.