Giuliano sa novom pjesmom osvaja publiku

Tu si glavu držala, Miriše, sjetim se i zbogom pameti, sa jedne strane ti a s druge ja, Ljubav brže nego droga ubija….

Stihovi su ovo nove pjesme Giuliana koji je, sa zadovoljstvom ističu iz HIT recordsa, i novi član ove izdavačke kuće. Govoreći o novom singlu Giuliano je istaknuo kako je riječ o tužnoj ljubavnoj pjesmi, ali vesele i pozitivne atmosfere. ‘Miriše’ ima izuzetno lijep tekst i nadam se kako će dobro zamirisati slušateljima!

Čovjek koji je zaslužan za odličan tekst Giulianovog novog singla, svima dobro znani Fayo, a koji je ujedno i glazbeni producent, ističe kako je riječ o klasičnoj baladi sa slikovitim tekstom… “Giuliano i ja dugo se znamo i sad se dogodila suradnja obzirom da Giuliano trenutno snima show u Zagrebu. Napravili smo dvije, tri pjesme, a u singlu ‘Miriše’ Giulianov vokal izuzetno dolazi do izražaja. Reakcije svih koji su poslušali pjesmu su sjajne. Puno nade polažemo u Giuliana i ovu pjesmu i vjerujemo da njegovo vrijeme ponovno dolazi”, zaključio je Fayo.

Autor aranžmana nove pjesme je Luka Kovačić dok glazbu potpisuje Denis Dumančić, ističući kako je fenomenalno surađivati s Giulianom, kojeg izuzetno cijeni…

“Čast mi je i zadovoljstvo raditi sa pjevačem takve izuzetne kvalite, što je Giuliano dokazao u nebrojenim prigodama i kroz pjesme, ali i u raznim televizijskim emisijama. I meni i Fayi je odmah na prvu legla ova suradnja iako nisam do sada surađivao sa Giulianom. Ovim singlom pogođen je Giulianov senzibilitet i nadam se kako sa pjesmom ‘Miriše’ kreće nova Giulianova era na glazbenoj sceni”.

Jedno je sigurno, Giuliano, koji iza sebe ima gotovo dvadesetogodišnju glazbenu karijeru, osam albuma, najvažniju diskografsku nagradu Porin, ponovno ima hit u rukavu, navode iz HIT recordsa.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.