Gerrard toliko impresioniran Hrvatom da ne može predstaviti pojačanje: ”Protrčao bi kroz zid za vas”

Gerrard je ovo ljeto potrošio četiri milijuna eura na dovođenje Šveđanina Filipa Helandera iz Bologne, kojeg je označio kao igrača koji bi trebao upasti u prvih 11. Međutim, novo pojačanje još uvijek čeka na debi u dresu Rangersa.

Razlog tome su sjajne igre mladog hrvatskog reprezentativca Nikole Katića. I umjesto Helandera, Steven Gerrard je morao odabrati Katića za partnera s Connorom Goldsonom u zadnjoj liniji, jer Hrvat je procvjetao nakon prve godine u Škotskoj.

Niko se vratio u takvom pozitivnom raspoloženju nakon jakog turnira s mladom hrvatskom reprezentacijom ovog ljeta i prelio je tu formu u novu sezonu. To je vjerojatno razlog zašto još nisam predstavio Filipa Helandera, objasnio je legendarni Gerrard.

Uvijek kažem igračima da naprave sve što mogu kako bi zadržali svoje mjesto. Niko je mentalno vrlo jak momak. Ne srami se pogreške, a to je jako važno ako se želite razvijati i rasti kao igrač, dodao je menadžer Rangersa.

Malo je reći da je Gerrard impresioniran Hrvatom, piše Gol.hr.

Apsolutni je san s njim raditi, profesionalan je i robustan. Protrčao bi kroz zid za vas. Predviđam da će biti samo bolji i bolji i siguran sam da ima mentalitet da bude Rangersov igrač, zaključio je.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.