Gdje je završio novac iz proračuna Županije Zapadno – hercegovačke?

Današnja vlada u ŽZH kojoj je na čelu premijer Zdenko Ćosić (HDZ) je odmah po preuzimanju vlasti u ovoj županiji medijima i javnosti plasirala informaciju kako je prethodna vlada Zvonke Jurišića (HSP) napravila ogromne dugove svojim bahatim i rastrošnim ponašanjem te, kako su, rekli raznim netransparentnim trošenjem proračunskog novca. Spominjao se dug od oko 50 milijuna KM.

BH Televizija je tragom tih informacija pokušala napraviti jedan prilog u kojem se htjelo saznati gdje i kako su završavale porodiljne naknade, gdje su i kako su se dijelili poticaji firmama u vlasništvu jedne poznate širokobriješke obitelji, te novci donirani iz Republike Hrvatske za kupnju stanova hrvatskim braniteljima. Te i još neke zanimljive informacije pogledajte u ovom videu u kojem su akteri neki političari iz prethodne i sadašnje vlasti u ŽZH, kao i djelatnici MUP-a ŽZH.

U prilogu je obznanjeno da nadležne službe rade na razotkrivanju svih možebitnih kriminalnih radnji koje su se navodno dogodile u vezi proračunskog novca ŽZH i ovu županiju doslovce bacili na koljena.

[youtube id=”rmSeajF-tks” width=”600″ height=”350″]

(BHT1 | Jabuka.tv)

5 komentara

  • dok se oni prepucavaju, pare i dalje nestaju:-)
    samo se provlače papiri do zastare i to je to. Nije narod glup, samo još ne znamo što napraviti da lopovi odu u zatvor, a ne da nam upravljaju novcem.

  • Svi lažu u ovoj reportaži, kradu svi do jednog, a najžalosnije je što su to sve HRVATINE i svi svaljuju na one prije, a oni JADNI i pravedni hahaha, mo’š mislit

  • IMA USTANOVA KOJA SE BAVI TOM PROBLEMATIKOM MISLIM DA SE ZOVE SIPA DOBRO DOŠLI I IZVOLITE RADITI SVOJ POSAO ALI NE SAMO U ŽUPANIJU OPĆINU COMING I OSTALE FIRME U VLASNIŠTVU DRŽAVE JER U OVOJ DRŽAVI JE STVOREN FENOMEN ONAJ KO RADI JEDVA KRAJ S KRAJEM SASTAVLJA A ONI KOJI NERADE VOZE NAJBOLJA AUTA IMAJU KUĆE ILI STANOVE VIKENDICE I OSTALO DA VIDIMO ODAKLE TO

  • Ostaje samo nada da će se postupak provesti do kraja, da neće propasti zbog”nedostatka dokaza”. Hvala Bogu da se pokrenulo, a onda će valjda svi lopovi doći na red. Nikad nije kasno, kasno je NIKAD!!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.