Gangsteri opet prijete Özilu i Kolašincu, supruga bh. igrača pobjegla iz Londona

Engleski mediji jučer su objavili kako su pred kućom Mesuta Özila ranije ovog tjedna uhićena dvojica muškaraca, a navodno se radi o članovima grupe koja je prije nekoliko tjedana napala Özila i njegova suigrača Seada Kolašinca.

Podsjetimo, Özil se vozio u svom Mercedesu kad su se pojavila dvojica napadača na mopedima koji su pokušavali zaustaviti auto kako bi se obračunali s igračima Arsenala, prenosi Index.hr.

Kolašinac je izašao iz automobila i golim rukama obranio prijatelja, a kasnije se ispostavilo da je sve trajalo puno dulje nego se mislilo, napadači su pratili dvojac još od kuće Seada Kolašinca.

Situacija ipak nije bezazlena kako se mislilo

Mislilo se da su lopovi prvo htjeli satove, ali sad je igračima rečeno da žele sve što imaju. Riječ je o gangsterima koji žele pokazati kako se nisu uplašili, naveo je izvor blizak obitelji jednog od igrača za The Sun.

Upravo zato, obojica nogometaša već neko vrijeme pred kućama imaju osiguranje. I nakon uhićenja igračima su nastavile dolaziti prijetnje pa su privremeno uklonjeni iz Arsenalova kadra, a supruga Seada Kolašinca toliko se prepala da je napustila Englesku, piše The Sun.

Prestravljena supruga Seada Kolašinca koja je rođena u Bosni pobjegla je u Njemačku,  piše Sun i navodi da su gangsteri poručili da će bračnim parovima uzeti sve što mogu.

Supruga bh. reprezentativca je navodno obećala da se više nikada neće vratiti u Englesku.

Dva manijaka noževima napali Mesuta Ozila u Londonu, Kolašinac ih otjerao

Reakcije na herojski potez Kolašinca: “Napadači su odabrali pogrešan automobil”

(www.jabuka.tv)4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.