Gagro, Klepić i Miloš u Nadzornom odboru Aluminija

Rafael Gagro, Zdenko Klepić i Dalibor Miloš izabrani su u Nadzorni odbor Aluminija, nakon što su dioničari Aluminija, odnosno njihovi opunomoćenici, na Skupštini dioničara održanoj danas razriješili dužnosti, na osnovu prethodne odluke Vlade FBiH, tri člana Nadzornoga vijeća Aluminija koji su zastupali državni udio u kapitalu Društva.

Razriješeni su dosadašnji predsjednik toga tijela Mirsad Mujić te članovi Mladen Alpeza i Mehmed Jahić.

Gagro, Klepić i Miloš su, sukladno Odluci Vlade FBiH, za nova tri zastupnika 44 posto vlasničkoga udjela Vlade FBiH u Nadzornomu vijeću Aluminija, u svojstvu vršitelja dužnosti imenovani na razdoblje do najdulje 90 dana, prenosi Bljesak.info

Iz Aluminija je priopćeno kako će male dioničare, odnosno njihovih 44 posto kapitala u Nadzornom odboru Aluminija i nadalje će zastupati Krunoslav Beljo, Ivica Galić i Tomislav Krešić, dok će 12 posto vlasničkoga udjela Vlade Republike Hrvatske nastaviti zastupati Ivica Martinić.

”Na današnjoj Skupštini, održanoj pod predsjedanjem punomoćnika Vlade FBiH Adnana Frljaka, nije usvojena Odluka o usvajanju Godišnjega izvješća o poslovanju Aluminija za 2014. godinu koje uključuje Financijsko izvješće, Izvješće revizora, Izvješće Vijeća za reviziju te Izvješće o radu Nadzornoga vijeća”, priopćeno je iz Aluminija.

Nazočni dioničari odnosno njihovi opunomoćenici nisu usvojili niti Odluku o raspodjeli dobiti/pokriću gubitka Aluminija za prethodnu godinu.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

  • Kupiti će Prndelj i Čovića kad je mogao ove iz Sarajeva,na pravom je putu,živi bili pa vidjeli.Već se spominje da Prndeljov rođak sadašnji direktor Nikica LJubić bi mogao ostati.Znači para vrti gdje burgija neće. Samo tal više neće ići u Sarajevo nego Draganu i ekipi iz HDZ-e. Sve jasno ko dan…Bravo samo neka je pošteno,makar narod bio i gladan. Osta još EP-HB-e,Gila čeka ko zapeta puška,nakon toga Čović miran i hrvati ravnopravni.Eto mjesta za poslušnika i podobni dvjesta,naravno rodbine i politički podobni.Kad se zauzmu ove strateške i finansiski bitne kote onda ide udar po braniteljima,invalidima,socijali i umirovljenicima,jer to je poligon za mazanje očiju MMF-du i Evr.Uniji,znači šparaj na sirotinji oni su i naučili da nemaju. Opet po starom do izbora..

Komentiraj: