Frama Posušje proslavila 20 godina postojanja – Jabuka.tv

Frama Posušje proslavila 20 godina postojanja

Franjevačka mladež Posušje proslavila je 20 godina postojanja, a slogan proslave glasio je ”I ja sam dio te priče!”

”Priče o svjetlu koje sve jače svijetli. Svjetlu, za koje molimo da se nikada ne pogasi, jer neizmjerna je milost koju su mnogi osjetili koračajući ovom zajednicom,” navode iz Frame Posušje.

Program je počeo okupljanem framaša u dvorištu župne crkve uz pjesmu zbora koji je obuhvatio sve generacije Frame Posušje u posljednjih 20 godina, a zatim je u kripti crkve službena sveta misa koju je predvodio provincijal Hercegovačke franjevačke provincije i bivši duhovni asistent Frame Posušje fra Miljenko Šteko. Misna čitanja i molitvu vjernika čitali su bivši predsjednici Frame Posušje.

Program proslave 20 godina Frame Posušje službeno je završen premijernom projekcijom filma ”20 godina svjetla”.

”Veliko hvala svima koji su na bilo koji način obogatili našu proslavu. Hvala braći i sestrama framašima iz drugih frama koji su nas počastili svojim dolaskom. A mi sada nastavljamo ondje gdje smo stali. Nastavljamo s našim radom i idemo još jače svjetliti. Hvala Ti Bože na ovih 20 godina…”, ističu iz Frame Posušje.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Bog pošalje dobre ljude da povedu omladinu i sve ide u dobrom smjeru. Dobro je da je snimljen film da nove generacije vide kako je sve počelo i da ostane dokument vremena. To je i priča o Posušju, mnogi su dio te priče. Malo koji grad ima takvu omladinu.Imamo se čime ponositi.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.