Frama Kiseljak pobjednik Framafesta održanog u Sarajevu

U subotu 28. listopada 2023. godine u prepunoj Franjevačkoj crkvi sv. Ante na Bistriku u Sarajevu, svetim misnim slavljem franjevačka mladež (FRAMA) sabrana iz različitih krajeva BiH započela je svoj program povodom 24.-og Framafesta.

Svetu misu, uz koncelebraciju pristiglih duhovnih asistenata mjesnih bratstava, predslavio je fra Zdravko Dadić, provincijalni ministar provincije Sv. Križa – Bosne Srebrene.

U nadahnutoj propovijedi je ohrabrio mlade da čovjek nikada ne smije se osjećati premlad da ovome svijetu svjedoči Krista po primjeru sv. Franje, niti se smije osjećati prestar da od toga odustane. Naglasio je da svi na svoj način, bilo kao redovnici i redovnice, kao duhovni asistenti ili kao članovi franjevačke mladeži, trebaju hrabro doprinositi da se ovaj svijet mijenja na bolje, a to se jedino može učiniti svjedočanstvom života i poziva.

Nakon misnog slavlja program će se nastavio u 16 sati održavanjem tradicionalnog Framafesta u Bosankom kulturnom centru u Sarajevu, prenosi Radio Maria BiH.

Na festivalu je nastupilo 18 skupina, a prvo mjesto osvojila je Frama Kiseljak. Pobjedničku skladbu izvele su Maja Bagarić, Lea Stanić i Vana Nikačević.

(www.jabuka.tv / Foto: Franjevački samostan sv. Ante Bistrik)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.