Fotografije prvog Rolls Royceovog SUV-a procurile na Instagramu

U današnje doba automobilske industrije stvari su poprilično jednostavne. Ako ne proizvodite SUV-ove, praktički ne postojite ili ste na dobrom putu da nestanete s automobilske karte.

Čak je i Ferrari priznao kako radi na vlastitom SUV-u. A posljednji u nizu proizvođača, nakon Bentleya i Lamborghinija, koji su pokleknuli pred gladnim tržištem je – Rolls Royce.

Britanska kompanija u vlasništvu BMW-a danas bi nam trebala službeno predstaviti svoj prvi SUV Cullinan, no fotografije automobila već su pronašle svoj put do interneta.

Jedan korisnik ih je, naime, objavio putem vlastitog Instagram profila, te imamo priliku prije roka vidjeti svu raskoš vjerojatno najvećeg SUV-a na tržištu.

Još je prerano reći, budući da ne raspolažemo tehničkim podacima, no Cullinan je nesumnjivo ogroman automobil, piše Tportal.hr.

Na priloženim fotografijama koje možete proučiti u galeriji, nažalost, nema referentne točke za usporedbu proporcija, no lako je zaključiti da putnicima neće manjkati mjesta u ovim kožnatim foteljama.

Kako vam se sviđa Rolls Royceov SUV možete nam reći u komentarima.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.