FOTO: Hercegovačka noć u Zagrebu

ZKHS u suradnji s clubom Roko&Akademija već tradicionalno svake godine organizira Brucošijadu za hercegovačke studente i njihove prijatelje pod nazivom ‘Hercegovačka noć’. Još jedna luda ‘Hercegovačka’ je za nama, a za vrhunsku atmosferu i pravu hercegovačku feštu pobrinuo se legendarni kralj dijaspore i Herceg-Bosne, Mate Bulić! U nastavku vam donosimo fotografije pa se sami uvjerite da je Mate Bulić napravio vrhunsku feštu.

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

(www.jabuka.tv)

31 komentar

  • Kultura dolazi sa zapada ove slike pokazuju kolikoje ljepsa raja gore u Zagrebu nego kodnas u Hercegovini u Posjusju lli Sirokom podiskovima pami prigovaraju nastoti lice ovi Hercegovci zato moja braco Hercegovci proberite malo ljepsu raju na slikama molimvas

  • bilo je odlično… a ako netko ima nešto protiv hercegovaca nek to mišljenje zadrži za sebe,jer oni se barem kao puregeri ne tuku kada izađu van…

  • Preporučujem studnetima hercegovcima sto maje tzv. hercegovackih festa, a sto vise festa koje nisu ogranicene na podrucje, zavicaj, naciju, vkjeru i dr.

    Nisu otisli na faks da se zatvore u kojekakve hercegovacke clubove i geta, vec da se obogate širim vidicima i upoznaju ljude odasvuda.

    tek tako ce biti pravi akademski građani i intelektualci, a ne uskogrudni i čangrzljivi malograđani.

  • e neka su se uslikali da i mi vidimo kako je u zg, i misle oni da su lipi ili ti face kad su otišli gore. Neka ih brate neka se i ne vraćaju

  • E moj prorok trebao bi ti dići u Hercegovinu i naučiti gramatiku ,sastavljene i rastavljene riječi.A ovi su malo obučeniji nego u Eplahantu ali brate nemojte se slikati bar da vas ne gledamo tako nedefinarane likove i face.Tek fax počeo a oni preferiraju noćni život grada.

  • A PhD level should be very important issue for anyone. Who should aid scholars in writing thesis just about this good topic composing? We should advice to order the dissertation writing topthesis.com from the dissertation writing service. I hope that this suggestion could help you!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.