Fortuna Tours iz Mostara 25 godina zaredom na ITB sajmu u Berlinu

Jedna od vodećih turističkih agencija u Bosni i Hercegovini, Fortuna Tours iz Mostara nakon Sajma turizma FITUR u Madridu u Španjolskoj i Sajmu turizma BIT Milano u Italiji, zabilježila je uspješan nastup na najvećem svjetskom sajmu turističke industrije ITB sajmu u Berlinu u Njemačkoj.

Na sajmu se ove godine uz BiH u vremenu od 6. do 10. ožujka predstavilo 180 zemalja. Fortuna Tours, koja ove godine slavi 25 godina sudjelovanja zaredom, uspješno je prezentirala turističku ponudu Mostara i Bosne i Hercegovine, zajedno s Turističkom organizacijom Republike Srpske.

Njemačkom tržištu, kao najvećem emitivnom u Europi, predstavljene su prirodne i kulturne znamenitosti Bosne i Hercegovine, od parka prirode Kravice, Međugorje, Neum, Višegrad, Banja Luka, Sutjeska, Sarajevo, Jajce, Bihać, preko Ramskog jezera, do Mostar i drugih odredišta.

Mili Bijavica, vlasnik i izvršni direktor turističke agencije “Fortuna Tours” d.o.o. Mostar istaknuo je kako su uz spomenute turističke predstavnike za vrijeme petodnevnog sajma nazočio i veliki broj drugih BiH turističkih djelatnika koji su imali brojne poslovne i privatne kontakte tijekom sajma. Naglasio je kako se ove godine očekuje povratak njemačkih turista na naše tržište.

Sajam je posjetilo više 160 000 gostiju

Za vrijeme sajma Fortuna Tours je tradicionalno pripremila domjenak, prijateljsko druženje za poslovne predstavnike velikog broja svjetskih agencije koje su bile nazočne na sajmu. U posjetu BiH štandu došlo je i izaslanstvo Ambasade BiH u Berlinu, a veliku pomoć pri predstavljanju i promociji BIH, kao i proteklih godina pružio je Željko Matić, urednik Berlinskog magazina.

ITB Berlin ove godine održava se 53. put, a sajam je posjetilo više 160 000 gostiju. Procjenjuje se da se tijekom sajma ugovore poslovi vrijedni sedam milijardi eura.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.