Finale programa Jaeger Music Night 2012

Bendovi Big Brothers i Karma Guru u borbi za prvo mjesto

Specijalni gosti finala Jaeger Music Nighta 2012 bit će izvrsni hrvatski punk rock bend Hladno pivo. Ulaz na ovaj događaj, koji počinje u 22 sata, je besplatan…

SARAJEVO, 5. STUDENI 2012: Nakon višemjesečne borbe bh. bendova za što bolji plasman u okviru natjecanja Jaeger Music Night 2012, u Sarajevu će u petak, 30. studenog u Cinemas Clubu biti održano i finale Jaeger Music Nighta 2012. U finalnom glazbenom dvoboju snage će odmjeriti bendovi Big Brothers i Karma Guru. Specijalni gosti finala programa Jaeger Music Night 2012 bit će izvrsni hrvatski punk rock bend Hladno pivo. Ulaz na ovaj događaj, koji počinje u 22 sata, je besplatan.

Tijekom finalnog glazbenog okršaja u sklopu Jaeger Music Nighta 2012 publika će za svoje favorite moći glasati tijekom samog koncerta, a o pobjedniku će odlučiti upravo direktni glasovi publike, te će bend koji bude imao više glasova biti proglašen pobjednikom Programa Jaeger Music Night 2012.

Pop rock bend Big Brothers postoji već 12 godina, a s radom su započeli 2000. godine sa svirkama u EKV klubu u Tuzli. Kako je na koncertima bilo sve više publike, proširili su repertoar, ali i postavu benda, te danas sviraju širom BiH, a od 2006. počinju i sa autorskim radom, te snimaju svoje prve pjesme.

Progressive rock bend Karma Guru (ranije poznat pod imenom SIN) je osnovan 2006. godine i do sada su nastupali na mnogim festivalima te dijelili pozornicu s poznatim glazbenicima iz regije. Osvojili su više nagrada na regionalnim festivalima, kao što su UFO Fest u Osijeku i RockLive Fest iz Koprivnice.

Bend koji pobijedi u ovogodišnjem izdanju Jaeger Music Nighta bit će nagrađen mogućnošću snimiti i objaviti svoj prvi album u studiju Skirlibaba producentske kuće Ekipa, a vrijedne nagrade predviđene su i za drugoplasirani bend, kao i za bend koji pokaže najviše truda i zalaganja tijekom trajanja Programa.

Sve dodatne informacije o programu Jaeger Music Night možete pronaći na web stranici www.jaegermusicnight.ba i Facebook stranici http://www.facebook.com/JagermeisterBIH.

Drink responsibly!Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.