Poziv na izložbu u Duhanskoj stanici 7. studenog

U srijedu 7. studenog 2012. godine s početkom u 19 sati u prostoru Duhanske stanice biti će upriličeno otvorenje izložbe radova s treće likovne Eko kolonije održane ove godine od 18. do 23. lipnja u prostorima Duhanske stanice na Širokom Brijegu.

Na likovnoj koloniji sudjelovalo je 30 umjetnika, što studenata ALU Široki Brijeg, što gostujućih studenata iz regije. Gosti izlagači su redom s Fakulteta likovnih umetnosti Beograd, Umjetničke Akademije Osijek, ALU Sarajevo, nastavničkog smjera Fakulteta “Džemal Bijedić” iz Mostara, te studenti s ALU Banja Luka, a novina ove godine je predstavljanje radova sudionika foto-safarija među kojima su i dvojica širokobriježana.

Izložbu organizira udruga “Dogana Kulturni centar” u suradnji s nositeljem projekta udrugom “EKO-ZH” koja već treću godinu za redom omogućuje  mladim umjetnicima da se kroz likovnu koloniju bar malo likovno afirmiraju, a kolonijom se ostvaruje interakcija studenata Akademije s gradom, kao i razmjena iskustava sa studentima iz regije, koji su ove godine uživali u predivnoj atmosferi uz bogat popratni program. Projekt je ove godine realiziran sredstvima Američke ambasade u BiH.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.