Filozofski fakultet Mostar: Dodijeljene Dekanove nagrade najboljim studentima

U amfiteatru Antun Branko Šimić na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održana je svečana promocija magistara specijalsta i dodjela Dekanove nagrade najboljim studentima.

Diplome i nagrade uručio je dekan Fakulteta prof.dr.sc. Zoran Tomić koji je u svom govoru čestitao studentima i njihovim roditelja na iznimnom uspjehu te je istaknuo da su se današnji dobitnici Dekanove nagrade morali odricati mnogih stvari u životu kako bi postigli ovakve rezultate na fakultetu, no s tim odricanjima osigurali su sebi odličan proboj ka daljnjim dosezima u životu i u struci.

U ime dobitnika Dekanove nagrade Upravi fakulteta i svim profesorima zahvalio se student Ivan Kraljević, inače magistar politologije s prosjekom 5.0, dok se za glazbenu izvedbu pobrinula studentica Jelena Skoko.

”Cijenjeni naši profesori, uvijek ste se držali one misli kako se znanje množi dijeljenjem. I vi sto to bez zadrške činili. Svatko na svoj način, ali svatko sa željom da ugradi dio sebe u formiranje jedne mlade obrazovane osobe. I na tome smo vam iskreno zahvalni,” kazao je Kraljević.

Nakon formalnog dijela svečanosti, druženje je nastavljeno na domjenku u kantini Filozofskog fakultea.

Dobitnici Dekanove nagrade:

1. Ivan Kraljević
2. Ivana Granić
3. Petra Mamić
4. Petra Jakić
5. Lucija Mandić
6. Marlena Trlin
7. Tonina Ibrulj
8. Maja Perić
9. Tina Bule
10. Ana Vučković
11. Josipa Kukulj
12. Selma Kičin
13. Ivana Mašić
14. Josipa Zorić
15. Marijana Mikulić
16. Ivana Arapović
17. Asja Martinović
18. Damir Aljić
19. Tomislav Papac
20. Marija Vukoja
21. Marija Prskalo

dekanova_nagrada_filozofski_mostar_1 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_2 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_3 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_4 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_5 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_6 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_7 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_8 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_9 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_10 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_11 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_12 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_13 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_14 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_15 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_16 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_17 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_18 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_19 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_20 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_21 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_22 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_23 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_24 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_25 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_26 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_27 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_28 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_29 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_30 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_31 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_32 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_33 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_34 dekanova_nagrada_filozofski_mostar_35

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)

10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.