Film “Jorgovani” osvojio regionalnu publiku

Novi srpski film “Jorgovani” rеdateljsko-scеnarističkog dvojca Siniše Cvеtića i Davida Jakovljеvića nakon svečane premijere na beogradskom FEST-u u kinima je postigao veliki uspjeh.

Romantična komedija opčinila je publiku u Srbiji i regiji te je ovaj film velikom brzinom punio kinodvorane i za samo mjesec dana od premijere dostigao posjetu od 200.000 gledatelja.

Ukoliko ste se zaželjeli komedija koje sa sobom nose strast, ljubav i romantiku, onda će vas film “Jorgovani” definitivno osvojiti. Naslov filma odmah upućuje na hit “Kad zamirišu jorgovani” s kraja osamdesetih kojeg su otpjavali Vesna Zmijanac i Dino Merlin.

@kristinanesic13 #fyp #viral #jorgovani #foryoupage ♬ original sound – Kristina Nesic

Radnja komedije “Jorgovani” smještena je u samo jednu večer koja na satiričan način prikazuje pravi život glumaca iza kulisa. Film prati priču o Katarini (Sloboda Mićalović) i Igoru (Ivan Bosiljčić) koji se susreću jedne večeri na dodjeli nagrada za najbolju domaću seriju godine. Pored njih, prisutni su i ostali članovi filmske ekipe, koji gledatelje vode kroz zamršene odnose.

Oslijepili od bliceva i oglušili od aplauza oni se, iako nerazdvojni, dugo nisu ni čuli ni vidjeli, sve do dodjele nagrada za najbolju seriju godine, gdje će se cijela ekipa okupiti. Tu se jasno vide i lice i naličje filmske i televizijske industrije u Srbiji danas, postat će jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

U hit-filmu glavne uloge su pripale Slobodi Mićalović i Ivanu Bosiljčiću. Pored njih, uloge u “Jorgovanima” ostvarili su Gordan Kičić, Milutin Mima Karadžić, Isidora Janković, Jovan Jovanović, Pavle Čemerikić, Nebojša Dugalić, piše Klix.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.