Neobična nesreća: Gradski autobus pregazio Porsche 911

Vozač gradskog autobusa u austrijskom Fügenu, pokraj Innsbrucka, ili je zaboravio povući ručnu kočnicu ili je došlo do nekog kvara… Ukratko, njegov je autobus počeo kliziti nizbrdo te udario u nekoliko automobila. Zaustavio se na bijelom Porscheu 911 (997).

Kako javlja austrijska televizija ORF, događaj se zbio u gradu Fügenu u dolini Zillertal, na jednom od tamošnjih parkirališta.

Autobus je počeo nekontrolirano kliziti unatrag, pritom udarivši u nekoliko vozila dok ga nije zaustavio blagi pad u razini parkirališta, zaustavivši se na krovu bijelog Porschea 911. U incidentu, srećom, nitko nije ozlijeđen jer su vozila bila prazna, prenosi Index.hr.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Supercar Fails (@supercar.fails)

Ipak, šteta je ogromna. Autobus je potpuno uništio stražnji dio i krov Porschea. Riječ je o šestoj generaciji slavne 911-ice, a automobil se proizvodio od 2004. do 2013.

Na sreću, vrijednost Porschea 911 oznake 997 – kakav je bio ovaj uključen u nezgodu – ne može se uspoređivati ​​s nekim puno vrjednijim primjercima legendarnog “elfera”. Cijene različitih modela variraju od nekoliko desetaka tisuća do debelo preko 100.000 eura.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.