Fikret Hodžić za stručnu suradnicu u ”Srebrenoj malini” angažirao Anu Bavrku

Fikret Hodžić, vlasnik tvrtke ”Srebrena malina”, kojim se javnost već desetak dana intenzivno bavi zbog sporne kupovine respiratora iz Kine, je odmah nakon što je od Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH dobio dozvolu za distribuciju lijekova i medicinske opreme, odlučio pojačati ”ljudske reusurse” novim, stručnim kadrovima.

Tako je Hodžić 27. travnja, kada je dobio dozvolu za bavljenje ovim poslom, odnosno dva dana nakon što su respiratori stigli u Zračnu luku Sarajevo kao stručno osoblje angažirao Anu Bavrku, svoju kolegicu s televizije Hayat, piše Slobodna Bosna.

Ispred imena gospođice Bavrke stoji i titula/funkcija: prvostupnik radiološke tehnologije.

Ime Mostarke Ane Bavrke posljednjih je godina dobro poznato javnosti u Bosni i Hercegovini, osobito onim koji prate događanja među ovdašnjom celebrity i estradnom zajednicom.

Bavrka se prije nekoliko godina okitila titulom Miss World na natjecanju u Turskoj, bavi se manekenstvom, sudjeluje u spotovima brojnih glazbenih izvođača, licencirana je instruktorica fitnessa i zumbe, a angažirana je na TV Hayat kao voditeljica glazbenih emisija.

Pored ostalih vodi i glazbeni show Zvijezda možeš biti ti, na kojem se kao voditelj proslavio i Fikret Hodžić, vlasnik Srebrene maline i jedan od glavnih aktera afere s kupovinom stotinu respiratora iz Kine.

U biografiji svestrane 28-godišnje Ane Bavrke stoji i da je prije nekoliko godina na fakultetu u Mostaru stekla zvanje diplomiranog inženjera radiološke tehnologije. Koliko je poznato, sve dok je kolega Hodžić nije angažirao kao stručnu osobu, odnosno prvostupnicu, atraktivna Bavrka nije nikada prije toga radila u svojoj struci, tvrdi Slobodna Bosna.

Inače, dozvolu Srebrenoj malini da se može baviti uvozom medicinske opreme dao je direktor Agencije za lijekove i medicinska sredstva Bosne i Hercegovine 27. travnja 2020. godine, mjesec dana prije nego što je od tvrtke Fikreta Hodžića respiratore naručio Fahrudin Solak, direktor Federalne uprave Civilne zaštite.

Crnogorci posredovali, “Srebrena malina” ovlaštena dan nakon što su respiratori već bili kupljeni

(www.jabuka.tv)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.