FIFA: I Beckenbauer pod istragom – Jabuka.tv

FIFA: I Beckenbauer pod istragom

Legenda njemačkog nogometa Franz Beckenbauer pod istragom je zbog moguće korupcije, priopćila je Međunarodna nogometna federacija (FIFA).

Pored Beckenbauera, istraga je pokrenuta i protiv potpredsjednika FIFA i prvog čovjeka nogometne federacije Španjolske Angela Marie Villara, kao i protiv još devet osoba, među kojima je i bivši čelnik brazilskog nogometa Ricardo Teixeira.

Etička komisija FIFA pokrenula je istragu zbog sumnje da je bilo korupcije prilikom izbora domaćina Svjetskog prvenstva 2018. i 2022. godine.

Villar je trebao preuzeti rukovođenje Europskom nogometnom unijom (UEFA) dok traje 90-dnevna suspenzija Michela Platinija, koji je pod istragom švicarskih vlasti zajedno s prvim čovjekom FIFA Seepom Blatterom, također zbog korupcije.

(Fena)


2 komentara

  • Kako to da poštenjačine iz EU,-pa i “poštene, Švabe, Švicarci, Francuzi” mogu biti korumpirani.. maa dajte..ma nemre to bit. Nama drže pridike a izvor svake velike afere, korupcije je upravo tamo ali oni uvijek upiru prstom prema istoku.. i kriju se iza . Neka je pao i mit o njihovu poštenju. Oni bi se namirivali i dalje ,a nestalo kolonija pa su zbunjoza.. i u gabuli su.Sve ih treba na robiju i ove i onog mađarona Hernadija i ove iz VW..LOPOVI

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.