Festival elektronske glazbe u Ljubuškom: Drogu krili u kutijama ”Kinder jaja”

Policijski službenici OKP PU Ljubuški su 24. i 25. srpnja 2015. godine,  suradnji sa policijskim službenicima Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH, proveli su planiranu akciju kodnog naziva ”Elektron” u cilju pronalaska opojnih droga i hvatanja počinitelja koji se bave proizvodnjom i prodajom opojnih droga.

Akcija je provedena na području općine Ljubuški na lokalitetu vodopad Kravice, gdje se održava festival elektronske glazbe ”Paradise Grooves 2015”.

Prilikom kontrole i pregleda osoba inicijala D.V. rođen 1975. godine iz Čapljine, Ž.R. rođen 1973. godine iz Ljubuškog, M.P. rođen 1993. godine iz Čapljine i A.K. rođen 1993. godine iz Ljubuškog isti su bez izričitog protivljenja policijskim službenicima predali određenu količinu opojnih droga koju su imali kod sebe i to:

– Plastična kutija ”Kinder jaje” u kojoj je pronađeno 10 smotuljaka u kojima se nalazi bijela praškasta tvar koja asocira na opojnu drogu tipa ”speed”.

– Plastična kutija ”Kinder jaje” u kojoj je pronađeno pet tableta crvene boje koje asociraju izgledom na opojnu drogu ”ecstasy”

– Prozirna PVC vrećica u kojoj je pronađeno pet komada tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu ”ecstasy”.

– Staklena tegla u kojoj je pronađena zeljasta tvar koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu

– Bijela PVC vrećica u kojoj je pronađena zeljasta tvar koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu.

– PVC smotuljak u kojem je pronađena praškasta tvar koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu ”speed”.

– Dva omota CD na kojima je pronađena manja količina bijele tvari pripremljena za upotrebu koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu ”speed”.

Sve naprijed navedene osobe su lišene slobode i nad istima je zavedena kriminalistička obrada zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela iz članka 239 stavak 3 KZ F BiH.

O svim poduzetim mjerama i radnjama blagovremeno je izvješćivan dežurni Županijski tužitelj u Širokom Brijegu, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj: