FASHION ARENA najavljena castingom za manekene – Jabuka.tv

FASHION ARENA najavljena castingom za manekene

Prvo izdanje modnog događaja FASHION ARENA najavljeno je otvorenim castingom koji se održao na 1. katu Mepas Mall-a u Mostaru.

U prilog najavi kako će ovo biti jedan od vodećih modnih događaja u zemlji, govori i veliki odziv manekena i manekenki koji su pristiglih iz cijele zemlje u želji da nose prve revije ovog događaja, koji će se održati 3. I 4. prosinca u kongresnoj dvorani  zgrade Vlade FBIH u Mostaru.

„Osobnost i mogućnost da se nametnu- to je ono što se danas traži i prolazi na castinzima“, otkrio je Neven Ciganović, koji je i službeni stilist FASHION ARENEA.

Organizatori događaja-agencija PRimera, javnosti poznata po organizaciji vrhunskih koncerata nekih od najvećih zvijezda regije, u ovom je događaju okupila velike modne znalce.

Tako je, osim stiliste Nevena Ciganovića, umjetnički direktor događaja njegov kolega Emerik Gudelj, a  modna fotografija je povjerena Mati Zemljiću iz Waf-a.

Zaštitno lice kampanje FASHION ARENE je poznati model Tea Bošković.

Osim odabranih manekena/ki sa castinga, revije modnih dizajnera i kuća, čija će imena biti objavljena uskoro, nosit će i neka od poznatih imena iz svijeta manekenstva i modelinga iz naše zemlje i Hrvatske.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.